ΠΑΡΩΝ ΚΙ ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΣ Ο ΑΙΩNIΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

 

Ζει μόνιμα στην Ελλάδα ο Καρίμ Ανσαριφάντ και ήταν επόμενο να κάνει σχέση με κορίτσι που επίσης διαμένει στη χώρα μας, όχι να αερογαμεί, όπως άλλοι, ονόματα δεν λέμε, με κάποια στη Λιθουανία και το Πακιστάν. Όταν, όμως, έγινε γνωστό το ειδύλλιο του Πέρση, που από τον Πανιώνιο μετακινήθηκε στον Ολυμπιακό, έσκασε η μεγάλη αποκάλυψη.

Βλέπουν μπάλα οι ιντερνετάκηδες. Δεν τους ξεφεύγει ούτε πορδή σκνίπας. Επιτόπου τον τσάκωσαν τον Καρίμ, δεν υπήρχε περίπτωση να τους γλυτώσει. Να μη ψυλλιαστούν γιατί δεν πήγε στον ΠΑΟΚ και υπέγραψε στον Ολυμπιακό.

Δύναμη ο μαλάκας. Έχει άποψη, όχι μόνον ψήφο. Και τολμάει, διότι το σύμπαν έχει ανάγκη να πληροφορηθεί τη σκέψη του. Ο Ανσαριφάντ είναι προικοθήρας. Λαμόγιο, όχι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που ενδιαφέρεται για την καριέρα του, γι’ αυτό την έπεσε σε μια Ελληνοαμερικανίδα που κυκλοφορεί με τζιπάρα στη Γλυφάδα.

Διάβασες τα «σχόλια» του χάλια; Του αιώνιου χάλια, για την ερωτική σχέση του ποδοσφαιριστή Ανσαριφάντ με την ξανθιά σύντροφό του; Το πρώτο που θα πείς είναι ότι χρειάζεται ψυχιατρική ανάλυση η ανάγκη του να εκφραστεί. Να δημοσιευτεί η ατάκα του. Να διαβαστεί η μαλακία του.

Οι πληροφορίες και τα γεγονότα κάνουν επέλαση στο διαδίκτυο. Με ρυθμό αναπνοής. Κάθε εισπνοή και εκπνοή βγάζει στον αέρα μια είδηση, μια δήλωση, μια καταγγελία. Ο μαλάκας θαρρεί ότι η δημοσιογραφική επικαιρότητα κυκλοφορεί για πάρτη του. Ότι τον αφορά προσωπικά και οφείλει να παρέμβει. Να καταθέσει τη γνώμη του.

Να, ένας μίνι μπαξές του αιωνίου και αδιόρθωτου μαλάκα, όπως τον άπλωσε για το love story του Ανσαριφάντ με την 23χρονη της Γλυφάδας.

-Το πλουσιοκόριτσο του μπαμπά, σούπερ λαχείο λέμε...
-Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη...
-Κι εγώ στη θέση του Αθήνα θα έμενα...
-Ελπίζω κάποιοι να χώνεψαν το σάνο που έλεγε ότι προτίμησε Ολυμπιακό για αγωνιστικούς λόγους…
-Αποφάσισε για τη μεταγραφή του το κάτω κεφάλι…
-Κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο...
-Προικοθήρας...
-Παλτό...
-Θεσσαλονίκη θα έβρισκε καλύτερη, όμως που να ξέρει το γατάκι...
-Λάρισα, φίλε, αλλά ποιός μπλέκει…
-Α, γι’ αυτό έμεινε Αθήνα με λιγότερα λεφτά, να γίνει σώγαμπρος...

Διαβάστε ακόμα:

Πού είναι οι ποδοσφαιρόφιλοι