Ο ΜΠΑΡΚΑΣ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ

πηγή: Intime
 

Μεγάλος τερματοφύλακας ο Μπάρκας. Βρήκαμε γκολκήπερ για δέκα χρόνια. Οι γνωστές οπαδικές και δημοσιογραφικές χοντρομαλακίες. Μια ζωή στο εύκολο και πρόωρο χειροκρότημα. Τι έγινε στο Αγρίνιο;

Δεν αποκλείεται ο Μπάρκας σήμερα της ΑΕΚ, αύριο σε άλλη ομάδα, να εξελιχθεί σε μεγάλο, σε πολύ μεγάλο τερματοφύλακα. Δεν τον λες τέτοιον όμως, επειδή το παλληκάρι έκανε ένα-δύο καλά παιχνίδια.

Είναι πολύ λεπτή η θέση του Νο1 στην ενδεκάδα. Αυτή με τις πιο κρίσιμες ιδιαιτερότητες. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Μπάρκας ρούφηξε αστεία γκολ.

Όχι! Δεν την αφήνεις την μπάλα να βγει άουτ, ακόμα και αν δεν την… προλαβαίνει ο αντίπαλος να την φτάσει. Ναι μεν δεν υπήρχε «λίμνη» στην περιοχή του Μπάρκα, αλλά το έδαφος ήταν καταβρεγμένο από τη βροχή. Κόλλησε η μπάλα, στον ορισμό του μη άουτ, και ο τερματοφύλακας την πάτησε.

Η προσπάθεια δεν σταματά όσο η μπάλα παίζεται στον αγωνιστικό χώρο. Το έμαθε ο Μπάρκας. Αυτό που δεν ήξερε. Υπάρχουν κι άλλες λεπτομέρειες στη δουλειά του που θα τις γνωρίσει στην πράξη, ας ελπίσουμε χωρίς να πληρώσει τα λάθη του.

Διαβάστε ακόμα:

Πού είναι οι ποδοσφαιρόφιλοι