ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

πηγή: Intime
 

Το θυμάμαι πολύ καλά. Έρχεται από το πουθενά στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ και στο πρώτο του παιχνίδι κάνει ένα ξεγυρισμένο 4-0 στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη! Έναν καλό Άρη, όχι τον Άρη για τα μπάζα.

Από το «πουθενά» βρέθηκε στην ΑΕΚ το 2010 ο Μανωλάκης, το λες έτσι διότι χωρίς καμία αξιολόγηση, χωρίς καν να πέσουν κριτήρια στο τραπέζι, τον πήραν προπονητή. Μία ακόμα ετοιματζήδικη επιλογή που συνηθίζουν, ακόμα και σήμερα, οι στα χαρτιά... επαγγελματικές ΠΑΕ του ντόπιου ποδοσφαίρου.

Κρίνουμε τα ποδοσφαιρικά μας μαγαζιά, όχι τους διάφορους Χιμένεθ. Δηλαδή; Καλός και άγιος να είναι κάποιος προπονητής, όμως όχι απαραίτητα και ο κατάλληλος για την συγκεκριμένη ανώνυμη εταιρεία.

Έκανε, για να μη ξεχνιόμαστε, το αγροτικό του στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ, και πολύ καθυστερημένα, όμως στη συνέχεια δεν κατάφερε να μπει στην αγορά εργασίας της πατρίδας του. Άσχετο, ότι από την ΑΕΚ μετά από ένα χρόνο έφυγε κακήν κακώς. Με μπινελίκια από τους επώνυμους αεκτζήδες.

Άσχετο, διότι στην Ευρώπη δεν μετράει αν ένας προπονητής, ειδικά στη χωματερή του ελληνικού πρωταθλήματος, πετύχει ή αποτύχει. Παρακάτω.

Ανέκδοτο είναι να λένε ότι... επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ. Δεν υπάρχει αυτό. Όταν μιλάς για «επιστροφή» είναι σα να εννοείς πως ο Μανώλης έχει κάποια ιδιαίτερη... σχέση με την ΑΕΚ. Είπαμε. Δεν υπάρχει αυτό. Είτε πέρασε ένα φεγγάρι από την ομάδα, είτε όχι, είναι το ίδιο.

Ούτε κουμπάρος, ούτε μπατζανάκης της ΑΕΚ είναι ο Χιμένεθ. Απλά κλήρωσε το όνομά του.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΕΚ παρουσίασε την αλήθεια της