ΝΑΙ, ΑΛΛΗ ΑΕΚ, ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΧΙΜΕΝΕΘ!

πηγή: Intime
 

Και τα μπετά στο γήπεδο είδαν τη διαφορά. Μια ΑΕΚ καμία σχέση μ’ εκείνην που είχε φαρμακώσει την κόσμο της. Σοβαρότατη, στα όρια αληθινής μεταμόρφωσης, σίγουρα κάτω από την πίεση της ευθύνης. Γιατί το πράγμα παραπήγε. Πέρα από την πιο μαύρη πρόβλεψη. Να έχει ξεχάσει η ομάδα τη νίκη.

Ποιος Χιμένεθ; Μην πούνε αύριο αυτά που λένε σήμερα για τον Μοράις. Και για τον Κετσπάγια. Που αφού εξεδιώχθηκαν, τους έσουραν τα δικαιολογημένα.

Με την ευκαιρία. Ο Μοράις ήρθε στην ΑΕΚ διότι είχε αρνηθεί πρόταση της Υεμένης να αναλάβει την εθνική της ομάδα. Φοβήθηκε, οικογενειάρχης άνθρωπος, την Αλ Κάιντα.

Όποιος κι αν ήταν στον πάγκο της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Αστέρα, θα λειτουργούσε ευεργετικά στους ποδοσφαιριστές. Η αλλαγή προπονητή ωφέλησε, όχι το συγκεκριμένο πρόσωπο. Μη λέμε μούρλιες.

Ολοφάνερο ότι οι παίκτες επηρεάστηκαν θετικά από την παρουσία του νέου προπονητή. Επειδή απ’ αυτόν θα κριθούν. Η ΑΕΚ στο 2-0 με τον Αστέρα ήταν πολύ καλή, αλλά δεν θα την δούμε περισσότερο καλή από αυτό που μπορεί να μας δείξει.

Ουδείς προπονητής, ποτέ, κρίνεται από ένα ματς. Ούτε μια ομάδα στο πρώτο αγώνα με την αλλαγή προπονητή. Την πραγματική αλλαγή την έκανε μόνο ο Ανδρέας Παπανδρέου. Άντε και ο Τσίπρας. Όχι κιόλας ο Χιμένεθ.

Διαβάστε ακόμα:

Στην ΑΕΚ εύκολη είναι η δουλειά του Χιμένεθ