ΓΙΑΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΨΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΕΙΑΝΩΝ

πηγή: Intime
 

Αυτό είναι το σπάσιμο που έκανε ο Ολυμπιακός στον Άρη εν όψει του αγώνα κυπέλλου το Χαριλάου. Ο πρωταθλητής δεν ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη από την προηγούμενη ημέρα! Σα να έλεγε στα αρειανά «Σας έχω για πλάκα». Δεν σας υπολογίζω. Δεν σας βλέπω μπροστά μου.

Να σου πω τι σημαίνει αυτό. Για πολλά χρόνια ο Άρης πριν τα ματς πήγαινε στο ξενοδοχείο «Νεφέλη». Σε μια φάση έγινε το εξής. Πριν από παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό η διοίκηση έστειλε τους παίκτες σε ξενοδοχείο-γαμιστρώνα. Για ζευγάρια που πάνε εκεί για μια-δύο ώρες μόνο να πηδηχθούνε.

Χάλασε η ψυχολογία των παικτών του Άρεως. Ο Αλεξιάδης π.χ. σου λέει γιατί να κοιμηθώ εγώ σε μπουρδέλο και στο κρεβάτι μου να πάει ο Αντωνιάδης ή ο Δομάζος. Η διοίκηση, όμως, αποδέχθηκε αίτημα το Παναθηναϊκού να διανυχτερεύσει στο «Νεφέλη» και για να μην είναι στον ίδιο χώρο οι δύο αποστολές, ο Άρης κατέλυσε στο ξενοδοχείο…, δεν αναφέρω το όνομα του.

Αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός να πάει αυθημερόν χωρίς να διανυχτερεύσει σε ξενοδοχείο πλήγωσε τον εγωισμό των αρειανών. Δεν θα το έκανε ο Ολυμπιακός, ούτε αν αντιμετώπιζε τον Ηρακλή, όχι τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Από τον Μπέντο στο φινάλε, τι θέλουν οι γάβροι;