Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΕ... ΚΟΥΒΑΡΙ

πηγή: Intime
 

Τα μαύρα χάλια του είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη. Εμφανίστηκε άνετος και ψύχραιμος στο γήπεδο με τη σιγουριά ότι θα καθαρίσει ένα ματσάκι με αντίπαλο ομάδα Β’ εθνικής. Και... όπλισε την ενδεκάδα με αρκετούς «ακαδημαϊκούς», ποδοσφαιριστές ταλαντούχους από τις ακαδημίες της ομάδας.

Ο Άρης αφού έβαλε το γκολ μια αγωνία είχε. Πώς θα κρατήσει το 1-0. Γι’ αυτό εγκαταστάθηκε στην άμυνα και αντιστάθηκε ψυχωμένα και με αξιοπρέπεια.

Ο Ολυμπιακός; Κάποιες στιγμές έβλεπες ένα περίεργο φαινόμενο. Να επιτίθεται με 6-7 παίκτες σε μια ευθεία! Λες και είχαν απλώσει σκοινί από κουβάρι, μη ξεφύγει κάποιος μπροστά, μη μείνει πίσω άλλος.

Και ένας αμυντικός αντιμετωπίζει 5 και 6 και 7 ποδοσφαιριστές αν ο αντίπαλος δεν έχει «γωνίες». Κάθε «γωνία» για τον αμυντικό είναι μια απειλή, μια πιθανότητα να γίνει το γκολ.

Το 1-0 μπήκε από την πλευρά του Σισοκώ ο οποίος θέλει δουλειά για να κρατήσει την θέση του στον πρωταθλητή. Στην φάση του γκολ δεν ήξερε που βρισκόταν.

Ο Καρίμ δεν έχει πειστεί ακόμα ότι αποτελεί βασικό μέλος της ενδεκάδας. Κανένα πρόβλημα, προφανώς. Ο Πέρσης είναι ψυχάρα, όχι ψυχάκιας. Δεν θα κωλώσει, δεν θα χάσει ηθικό αν δεν τον υπολογίζει για βασικό ο Μπέντο.

Διαβάστε ακόμα:

Το no paper του Μαρινάκη στον Μπέντο