ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

πηγή: Intime
 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Σε μια ανώνυμη εταιρεία, λέω για αυτήν του Παναθηναϊκού, να εργάζονται αμισθί στελέχη. Πώς να πάει μπροστά το περιβόητο πρότζεκτ της ΠΑΕ σύμφωνα με το οποίο το πρωτάθλημα ήταν μέσα στις δυνατότητες της ομάδας;

Τελειώνει το ματσάκι με τον Λεβαδειακό, δείχνει τα μαύρα του χάλια ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο με αντίπαλο ομάδα που κινδυνεύει με υποβιβασμό και προκύπτει το γνωστό σκηνικό. Κάποιοι οπαδοί έχουν ανάγκη να διαμαρτυρηθούν.

Και αναλαμβάνει ως αρμόδιος υπάλληλος της ΠΑΕ να σβήσει τη φωτιά ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Σε ρόλο Τσίπρα! «Κάνουμε ό,τι μπορούμε, εργαζόμαστε για να ξανακάνουμε μεγάλο τον Παναθηναϊκό, σας θέλουμε δίπλα μας». Γραφικότητες. Ανέκδοτα για τον Τοτό και την μικρή Λουλού.

«Θα βγούμε από την κρίση» υπόσχεται σε κάθε ευκαιρία ο παριστάνων τον πρωθυπουργό. Το μπαλαμούτι είναι αυτό. Θαρρεί ότι πιάνει το παραμύθι της ελπίδας όταν δεν πείθει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό με αυτά τα αέρα πατέρα λόγια.

Έτσι και ο Λυμπερόπουλος, που ως επαγγελματικό στέλεχος είναι διαρκώς θυμωμένος χωρίς να ξέρει ίσως και ο ίδιος το γιατί. Τέλος πάντων, το να ξαναγίνει Παναθηναϊκός αυτή η ομάδα που κυκλοφορεί στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν φτάνει το... γαμώτο. Χρειάζονται συγκεκριμένα πράγματα που προς το παρόν δεν παίζουν στον ορίζοντα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί τα έχουν με τον τίγρη οι ΑΕΚτζήδες