Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΧΑΛΑΣΕ... ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!

 

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά! Να κυνηγάει κοτζάμ Παναθηναϊκός να κάνει καμιά μεταγραφή την δωδεκάτη ώρα. Και γαμώ τον προγραμματισμό! Για να στηριχθεί το... πρότζεκτ.

Αυτό μας μάρανε. Πουλάνε μούρη οι ΠΑΕ ότι πράγματι εξελίχτηκαν σε επαγγελματικά κλαμπ επειδή χρησιμοποιούν λεξιλόγιο της καπιταλιστικής αγοράς. Μάθανε οι Φύσσες και οι Λυμπερόπουλοι τη λέξη project, ελπίζω να γνωρίζουν και να την γράφουν. Όχι, δηλαδή, ότι ο σημερινός Παναθηναϊκός είναι μια από τα ίδια, όπως ο Παναθηναϊκός του Απόστολου Νικολαίδη.

Τέλος πάντων, ο Ουζουνίδης από την πρώτη μέρα που έγινε προπονητής στον Παναθηναϊκό ζήτησε να πάρουν τον Μασούντ από τον Πανιώνιο.

-«Αυτόν οπωσδήποτε!»

-«Πρώτα αυτόν!»

Τελικά, ο Λυμπερόπουλος την έκλεισε την μεταγραφή του Μασούντ, που περπατάει εδώ και 7 μήνες στα 33 του χρόνια. Κι αφού την ολοκλήρωσε τη δουλειά με τον Πανιώνιο και τον Πέρση ποδοσφαιριστή ο αρμόδιος της ΠΑΕ Λυμπερόπουλος, την...ακύρωσε ο πρόεδρος Αλαφούζος.

Την τελευταία στιγμή, ευτυχώς για το ταμείο της ΠΑΕ, εκτιμήθηκε πως... δεν είναι απαραίτητος ο Μασούντ στο... πρότζεκτ του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

Κουτουλάνε στον Παναθηναϊκό