ΠΑΡΕΔΕΣ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ... ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Ήρθε, λέει, ο Παρέδες στον Ολυμπιακό. Σιγά την είδηση, ρε! Αφού συμφώνησε ο επαγγελματίας με τον Ολυμπιακό, θα ‘ρχόταν. Δεν είναι είδηση ότι ήρθε στην Ελλάδα. Η είδηση, κύριοι μαλάκες, εσείς που τα γράφετε και εσείς οι άλλοι που τα διαβάζετε αυτά, είναι να καθόταν ο μαύρος στην Ουώτφορντ, παρ' ό,τι τον παραχώρησε. Στην Ουώτφορντ που δεν έπαιζε, που ούτε για τον πάγκο τον είχαν.

Ήρθε, λέει, ο Άλτμαν για τον Παναθηναϊκό. Το γράφουν λες και ο παίκτης είναι ο εγγονός του Πελέ και κληρονόμησε το ποδοσφαιρικό DNA του παπού του. Η σωστή είδηση είναι πως ήρθε κάποιος Άλτμαν, όχι Ο Άλτμαν. Ήρθε κάποιος Παρέδες, όχι Ο Παρέδες.

Μόνον αυτοί; Λίστα χωρίς τελειωμό είναι αυτοί που ήρθαν και...φεύγουν πριν της ώρας τους στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, σ’ όλες τις ΠΑΕ.

Μια παρένθεση είναι η παρουσία του Παρέδες. Όπως η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών την τελευταία πενταετία. Έρχονται για να φύγουν, όχι για να στεριώσουν, να κάνουν καριέρα στην Ελλάδα.

Ήρθε ο Άλτμαν. Η μαγκιά είναι άλλη. Να μου πεις πότε θα φύγει. Μεταγραφές πρωτοσέλιδες στον Παναθηναϊκό που μετά ψάχνει πως θα τους ξεφορτωθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Το νταραβέρι Μαρινάκη με την Αγγλία