Ο ΑΡΗΣ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ!

 

Κανένα πρόβλημα για τον Άρη επειδή έχασε το παιχνίδι κορυφής από την Λαμία. Να ηττηθεί και την προσεχή Κυριακή από τον Απόλλωνα, αν ο Άρης είναι πράγματι Άρης, δεν θα χάσει τελικά την άνοδο.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα μπόλικες κουραμάνες. Ούτε ο πρώτος γύρος δεν σπατσάρησε. Άλλο είναι το ανησυχητικό και το γράφω με υπευθυνότητα. Σε κάποιο βαθμό, κρίσιμο και αποφασιστικό, θα μιλήσει το «παρασκήνιο». Για το ποιος θα πάρει το εισιτήριο του τραίνου από τους Απόλλωνα Αθηνών, Λαμία και Άρη, ο οποίος προς το παρόν είναι εκτός,,, κόλπου. Ό,τι λέμε.

Αυτές οι τρεις ομάδες θα κυνηγήσουν μέχρι το τέλος την άνοδο. Οι άλλοι, ΟΦΗ, Τρίκαλα και σια, θα τρέξουν λίγο ακόμα, θα λαχανιάσουν και χαίρετε.
Ο Άρης λοιπόν, έχει «σήμα», πολύ πιο δυνατό όνομα από τον Απόλλωνα και την Λαμία, η οποία παρουσιάζει την καλύτερη συγκροτημένη ομάδα. Ο Απόλλωνας διαθέτει εναλλακτικές λύσεις στο υλικό του, όπως και ο Άρης δεν υστερεί στο ρόστερ σε καμία περίπτωση. Ως «ομάδα» αγωνιστικά υπερτερεί η Λαμία και από τους δύο.

Τι να την κάνει την βαριά φανέλα του ο Άρης σ’ αυτή την κούρσα όταν δεν έχει επαφή με το «παρασκήνιο». Με τις «δυνάμεις» που δεν έχουν σταματήσει να σαλεύουν, θέλουν να ταϊστούν σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που όλα τα σκιάζει η φοβέρα της… εξυγίανσης.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!