ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ...ΓΚΕΛΕΣ

 

Αγοράζεις ρολόι και πληρώνεις δέκα χιλιάρικα. Βγαίνει μάπα το εργαλείο και το ξεπουλάς για κομπολόι μ’ ένα χιλιάρικο. Και είσαι ευχαριστημένος! Κάνεις το λογαριασμό και λες τα κατάφερα, γλύτωσα ένα χιλιάρικο. Αν δηλαδή, δεν έσπρωχνα το ρολόι για κομπολόι, η ζημιά θα ήταν δέκα χιλιάρικα, όχι εννέα.

Το λένε για τον Παναθηναϊκό και δεν το χωνεύεις με τίποτα. Γράφουν ο ένας μετά τον άλλονα το ίδιο πράμα και δίνουν εύσημα για το...κομπολόι. Επειδή, λέει, ο Παναθηναϊκός ξεφορτώθηκε πέντε από τους παίκτες που είχε... φορτωθεί μόλις έξι μήνες πριν.

Φοβερό! Δεν υπάρχει καμία αποτυχία που η ΠΑΕ έκανε συμβόλαια σε παλτά, όπως αποδείχθηκε και τόσο σύντομα. Η επιτυχία και το μπράβο είναι επειδή το ταμείο της ΠΑΕ δεν θα υποχρεωθεί να πληρώνει άχρηστους παίκτες.

Ανεπανάληπτη γκέλα. Δέκα μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι και οι πέντε είναι πια χαίρετε. Οι Ιμπάρμπο, Ουακασό, Ιβανώφ, Σάμπα, Λεντέσμα. Και κάνουν το λογαριασμό της… επιτυχίας. Πόσο πάει το μαλλί από την... εξοικονόμηση της ΠΑΕ, αν η σκαρταδούρα που μάζεψαν είχε ολοκληρώσει τα συμβόλαια τους.

Να θυμίσω ότι με τις μεταγραφές του καλοκαιριού είχε περάσει το μήνυμα ότι ο Παναθηναϊκός οπλίστηκε με το καλύτερο ρόστερ από εποχής πολυμετοχικότητας και είναι πανέτοιμος να κτυπήσει πρωτάθλημα. Εντάξει, δεν έπιασε αυτή την επιτυχία, όμως δεν του ξέφυγε η άλλη, εκείνη με τη διακοπή κοινή συναινέσει πέντε συμβολαίων. Κι αν ξεφορτωνόταν κι άλλα συμβόλαια, ε, τότε η… επιτυχία θα ήταν μεγαλύτερη.


Διαβάστε ακόμα:

Ποδοσφαιρομανής που θα πάει και σε ταβλομαχία