ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ

 

Άλλο ένα διπλό για τον Πανιώνιο που κέρδισε 1-0 στην Βέροια. Εντάξει, δεν είναι και τόσο δύσκολο μια ομάδα κορυφής να πάρει την Βέροια, όμως μιλάμε για τον Πανιώνιο. Μια ομάδα που δεν έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Να κρατάει σταθερά την θέση της τόσο υψηλά στην βαθμολογία.

Ομάδα εκτός από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, όταν βρεθεί σε πορεία πρωταθλητισμού συνήθως ζαλίζεται και αυτοκτονεί σε δικά της παιχνίδια. Με αντιπάλους εντελώς στα μέτρα της.

Κι όμως, η φοβερή πορεία του Πανιωνίου περνάει στο ντούκου από τα μήντια. Γιατί; Επειδή είναι ο… Πανιώνιος. Ομάδα με λίγο κόσμο. Ιστορικός είναι, όχι εμπορικός ο Πανιώνιος. Δεν έχει τόσους πολλούς πελάτες που να «υποχρεώνει» τα μέσα να του χαρίσουν πρωτοσέλιδα.

Ακόμα και οι «ποδοσφαιρόφιλοι», αυτούς που τους λένε φιλάθλους, δεν είναι ποδοσφαιρόφιλοι. Τους ενδιαφέρει μονάχα η ομαδάρα τους, ακόμα κι αν δείχνει σε κάποια φάση ομαδούλα. Στα παπάρια τους ο Πανιώνιος.

Κι αφού δεν εντυπωσιάζει, δεν συγκινεί τους… ποδοσφαιρόφιλους ο Πανιώνιος, ο οποίος έχει και περιορισμένο οπαδικό κοινό, γι’ αυτό είναι… ανάλογη αντιμετώπισή του από τα ΜΜΕ.

Διαβάστε ακόμα:

ΛΟΓΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ… ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΑ