Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο... ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ;

 

«Του έχω σώσει τη ζωή, μιλάει και από επάνω ο Αλέξης Κούγιας!». Έτσι ξηγήθηκε στον μεγαλομέτοχο της Λάρισας ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και πρόεδρος της σούπερ ληγκ Κωνσταντίνος Πηλαδάκης.

«Ισχυρίζεται δημόσια ο Αλέξης Κούγιας ότι πληρώνει κάθε χρόνο 550.000 ευρώ επειδή η ομάδα χρησιμοποιεί το γήπεδο. Παραμύθια. Υποχρεωμένος είναι να πληρώνει μόνο τα λειτουργικά έξοδα και δεν τα πληρώνει, όπως έχει δεσμευτεί». Κι αυτό αναφέρεται στην αντίδραση του Κωνσταντίνου Πηλαδάκη, που δηλώνει θιγμένος από τον Κούγια και υπόσχεται να προστατεύσει την τιμή του και την υπόληψη του στα δικαστήρια.

Ποδόσφαιρο δεν βλέπουμε, όμως χάρη στον Αλέξη Κούγια, από show και κόντρες μετωπικές με διάφορους, δεν πρέπει να έχουμε παράπονα. Να’ ναι καλά ο δικηγόρος που σχεδόν κάθε μέρα με κάποιον θα τα βάλει, από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και το πάθος του για κάθαρση.

Να σου πω τι λένε στην πιάτσα. Ότι μέχρι τώρα ο Κούγιας δεν βρήκε τον μάστορά του, διότι σ’ όσους επιτίθεται έχουν χεσμένη τη φωλιά τους. Να δούμε, λοιπόν, ο Πηλαδάκης, που έχει ξεκόψει εντελώς από το χώρο και δεν σκέπτεται καν να ξαναμπλεχτεί με το ποδόσφαιρο, αν θα το τραβήξει μέχρι τέρμα το έργο με τον Κούγια.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ!