ΤΟ «ΚΟΛΠΟ» ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Μεγάλη επιτυχία του Μανόλο Χιμένεθ, μόνο που ο αποδυτηριάκιας θα του χαλάσει την δουλειά. Εν όψει του ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, ο Μανωλάκης ήθελε να θολώσει τα νερά, γι’ αυτό στο Καυταντζόγλειο έστησε την ΑΕΚ με τέτοιο τρόπο ώστε να κοιμίσει τον συνάδελφό του Μπέντο.

Μονάχα νίκες είχε η ΑΕΚ και, μάλιστα, δεν είχε δεχθεί γκολ από τότε που ανέλαβε ο Νο3 στη σειρά προπονητής τούτη τη σαιζόν. Ποιος ασχολείται με το ματσάκι με τον Ηρακλή. Η σκέψη του Χιμένεθ είναι κολλημένη στον Ολυμπιακό.
Πέρυσι η ΑΕΚ κέρδισε δύο φορές τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Προσωπική συντριβή θα ‘ναι για τον Ισπανό να μην επαναλάβει την επιτυχία η ομάδα μ’ αυτόν προπονητή.

Ύστερα είναι και το άλλο. Με Χιμένεθ η ΑΕΚ πριν 7 χρόνια έχασε 6-0 (!) από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Γι’ αυτό ο μάστορας, κανονικός μάγος, με την επιστροφή του στην ΑΕΚ την αναμόρφωσε, την αναβάθμισε, την αναδάσωσε, την αναζωογόνησε και έριξε τις εξάρες με τις ομάδες της ουράς, Βέροια και Λεβαδειακό.

Ομάδα της ουράς και ο Ηρακλής, όμως για να πιάσει το ''κόλπο'', εννοώ του αγωνιστικού αποπροσανατολισμού του Ολυμπιακού, ο Χιμένεθ δεν έριξε άλλη μια καλή ζαριά, μια ακόμα εξάρα στον Ηρακλή.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο ΠΑΟΚ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ… ΣΑΛΚΕ