ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

 

Τυχερός ο ΠΑΟΚ! Έχει μία πολύ δυνατή ευκαιρία να κάνει απόψε νίκη ευρωπαϊκή και να επιβεβαιώσει με τρόπο θριαμβευτικό ότι βρίσκεται πράγματι σε ανοιξιάτικο φεγγάρι. Σε περίοδο ακμής και υγείας. Τυχερός ο ΠΑΟΚ διότι στην Τούμπα αντίπαλος είναι γερμανική ομάδα, όνομα με κάποιο διεθνές κύρος, που όμως τούτη την εποχή μόνον στον... Σόιμπλε δεν παραπέμπει η αγωνιστική της κατάσταση.

Το πιθανότερο είναι η Σάλκε να βγει από τα αποδυτήρια με σκέψη συντηρητική, απλά να αρπάξει αποτέλεσμα, χωρίς να γίνει η πρωταγωνίστρια στο παιχνίδι. Ποιός, όμως, σοβαρός ασχολείται το τι θα κάνει, το πώς θα το κάνει η Σάλκε. Μας ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ.

Αν πράγματι η ελληνική ομάδα θαρρεί πώς είναι και δική της παρτίδα η υπόθεση πρόκριση, τότε στο γήπεδο θα περιμένουμε τις... πρωτοβουλίες της. Να πάρει το πηδάλιο του πρώτου παιχνιδιού, όχι να ακολουθεί τον άνεμο, όπως κάτσει η δουλειά.

Τις εξετάσεις του δίνει ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε πορεία ανόδου, όχι τόσο αν πάρει αποτέλεσμα, όσο αν παρουσιάσει ποδόσφαιρο γεμάτο και... καυτό, σύμφωνα με τις επιθυμίες της εξέδρας. Μαύρο- άσπρο το βιογραφικό του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Νύχτες μαγικές και πολύ περισσότερες νύχτες ντροπής και αποτυχίας.

Ποιόν ΠΑΟΚ θα δούμε κόντρα στην Σάλκε με τα πολλά ερωτηματικά τούτη την εποχή; Τον ΠΑΟΚ που οι ίδιοι οι παίκτες του θα αποφασίσουν να μας δείξουν ή εκείνη την ομάδα που θα προσφέρεται να... επηρεάσει η απόδοση της από τον αντίπαλο;

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΕΚ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ;