ΓΙΑ ΒΑΡΙΕΤΕ ΚΑΙ ΤΣΙΡΚΟ Η... ΚΑΘΑΡΣΗ

 

Το σκάνδαλο, λέει, των στημένων αγώνων. Δεν ντρέπονται, ρε; Είναι δυνατόν να μιλάνε για σκάνδαλο που αφορά αγώνες πριν μια δεκαετία(!). Και ακόμα δεν έχουν γίνει ούτε οι δίκες. Ποιό σκάνδαλο;

Ασφαλώς υπάρχει σκάνδαλο! Είναι ότι σ’ αυτό το μπουρδέλο δεν έχει αλλάξει τίποτα, όλα κυλάνε σα χθες, σαν προχθές. Αυτό, ναι, είναι το σκάνδαλο.

Και επειδή κάποιοι επιμένουν να τσουρνέβουν δημοσιότητα και ηθική που τους λείπει, πουλάνε το μέγα παραμύθι της εξυγίανσης και της κάθαρσης. Μέχρι που το έργο τους βγαίνει έτοιμη μασημένη τροφή για επιθεώρηση. Για τσίρκο και βαριετέ.

Επιτέλους, ξεκίνησε η δίκη για το... σκάνδαλο Koriopolis κι ολα δείχνουν ότι θα «αποδειχθεί» μια φούσκα σκέτη, άσχετο αν πράγματι έγιναν τέρατα και σημεία.

Αγώνας Ολυμπιακός Βόλου - Ατρόμητος 1-1, του 2009. Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου Γεώργος Σπανός καταθέτει ότι το παιχνίδι δεν ήταν χειραγωγημένο, δεν έπεσε κάτι πονηρό στην αντίληψη του. Το αφεντικό τότε του Ολυμπιακού Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος κάνει το μπάσιμο:

ΜΠΕΟΣ: Κύριε Σπανέ, εμείς οι πρόεδροι το στήσαμε το ματς;

ΣΠΑΝΟΣ: Όχι, βέβαια.

ΜΠΕΟΣ: Αρπάξτε τον Σπανό και στήστε τον στο εδώλιο! Με χειροπέδες!

Γιατί ο πρώην δήμαρχος Βόλου αντέδρασε… αλα Μπέος; Ο ίδιος εξήγησε στο δικαστήριο: ''Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το παιχνίδι ήταν στημένο. Πως γίνεται, λοιπόν, εγώ να είμαι κατηγορούμενος και μάρτυρας στη δίκη ο πρόεδρος της άλλης ομάδας; Μ’ έχετε κάνει να παίρνω χάπια. Δεν γίνεται στημένο ματς χωρίς να ‘ναι στο κόλπο ποδοσφαιριστές. Μόνοι τους οι παράγοντες δεν μπορούν να στήσουν αγώνες''.

Το show θα συνεχιστεί την πρώτη Μαρτίου. Με Αλέξη Κούγια μάρτυρα κρατάμε την όρεξή μας.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ... ΚΑΓΚΕΛΑ