ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑ!

 

Δεν είναι αυτός Ολυμπιακός. Μοιάζει περισσότερο με τον Ολυμπιακό της Ελλάδος αυτός ο Ολυμπιακός της Ευρώπης. Μπορεί να σέρνεται στο πρωτάθλημα και να κουνάει μαντήλι στους αντιπάλους, όμως στην Ευρώπη, έστω και στην β’ εθνική της Ευρώπης, το γιουρόπα με τα ψέματα δεν προχωράς.

Είδαμε τον Ολυμπιακό των περιορισμένων δυνατοτήτων. Πέραν από την αξία της και την αγωνιστικότητά της στο γήπεδο μια ομάδα δίνει τις εξετάσεις της στην οργάνωση του παιχνιδιού της. Δεν αντέχει σε κριτική ο Ολυμπιακός του γιουρόπα που φιλοδοξεί να περάσει στους «16».

Η Οσμανλή, όνομα δεύτερο στην Τουρκία, για να κάνουμε ταμείο, εύκολα πήρε αυτό που ήθελε. Το θετικό αποτέλεσμα. Για να μπει στη ρεβάνς με το επάνω χέρι.

Πράγματι η τούρκικη ομάδα δεν ένοιωσε κινδύνους από τον Ολυμπιακό. Και όπως έδειξε έχει δύο επικίνδυνες πτέρυγες στην επίθεση και δύο μπαλαδόρους στα χαφ, άρα το ίδιο εύκολα μπορεί να αρπάξει την πρόκριση.

Το ευχάριστο στον Ολυμπιακό είναι ότι οι πιτσιρικάδες, οι άπειροι Ρέτσος, Μανθάτης, Ανδρούτσος είναι φλέβα χρυσού. Κυρίως, ποδοσφαιριστές που περισσότερο αυτοί εκφράζουν την φανέλα, το παραδοσιακό νταηλίκι του Ολυμπιακού, όχι οι λεγεωνάριοι, π.χ. ο Καρντόσο.

Χαμένη από χέρι είναι η ομάδα που στηριχθεί σε κυνηγό όπως ο Παραγουανός Καρντόσο. Τελειωμένη ιστορία. Δεν έχει να προσθέσει τίποτα στον Ολυμπιακό, απεναντίας είναι φύρα.