Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΤΟ ΠΗΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ... ΜΠΡΑΝΣΟΝ

 

Είπαμε. Δεν τολμάει κανένας να τα βάλει με τον Κούγια. Όποιος, κατά τον δικηγόρο, έχει χεσμένη τη φωλιά του. Επιτόπου θα βγάλει στον αέρα την «κάρτα» του. Ποιός είναι ο κατήγορος του και πόσο τον θεωρεί αμφισβητούμενο, απατεώνα.

Αλωνίζει κάθε μέρα ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας. Ρεσιτάλ επιθετικής παρουσίας στην καθημερινότητα. Ό,τι πει κάποιος που να τον θίγει, θα το μετανοιώσει! Θα ακούσει αυτά που κανείς άλλος δεν θα του προσάψει.

Τελευταίο επεισόδιο η κόντρα με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη. Τον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λαρισας. Όταν δέχθηκε τα πυρά του Κούγια, ο Πηλαδάκης τον απείλησε με δικαστήρια και να μην ασχολείται μαζί του. Ποιά ήταν η αντίδραση του Κούγια προς τον πρώην πρόεδρο της σούπερ λήγκ;

Φοβερά πράγματα. Ο Κούγιας χαρακτήρισε «άτομο χωρίς καμία μόρφωση τον Πηλαδάκη, «με μόνο προσόν τις προσωπικές του σχέσεις με τον... εργένη «ιδιόρρυθμο» Άγγλο επιχειρηματία Μπράνσον και την με πολλά ερωτηματικά σχέση του με τον αείμνηστο Βγενόπουλο...».

Δεν έχουν ξαναγίνει, ρε, αυτά τα πράγματα. Ο Πηλαδάκης άνοιξε κατάστημα στην Αθήνα με την φίρμα Virgin του Μπράνσον, Νο 5 πλουσιώτερου Βρετανού. Τι εννοεί ο Κούγιας όταν χαρακτηρίζει... εργένη και,,, «ιδιόρρυθμο» τον 67χρονο Άγγλο; Τι σχέση έχει με το γήπεδο της Λάρισας η όποια «ιδιορρυθμία» του Ρίτσαρντ Μπράνσον (φώτο), άτομο παγκόσμιο, ιδιοκτήτη νησιού στην Καραϊβική, και το ότι είναι... εργένης;

Γκέλα του Κούγια. Ο Μπράνσον δεν είναι εργένης. Τούρκικη λέξη, που σημαίνει άγαμος. Ο άνδρας που ζει μόνος του. Λέγεται και μπεκιάρης, λέξη περσική, από το «μπακαρά», παρθένος. Ο Μπράνσον είναι παντρεμένος κι έχει τρία παιδιά. Τρελάρας, αλλά όχι εργένης.

Υπονοεί κάτι ο Κούγιας και δεν έχει την τόλμη να το πει... ελληνικά. Και το λέει τούρκικα, περσικά;