Ο ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΓΙΝΕ... ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!

 

Έχουν περάσει κάτι μήνες, όχι και να μετρήσω πόσοι ακριβώς, που ο Γιάννης Αλαφούζος την έχει... ξεχάσει την εγκληματική οργάνωση. Ούτε λέξη για τη συμμορία που ελέγχει τη σακούλα στη διαιτησία. Καμία αναφορά από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού σε βάρος του Μαρινάκη. Κανένα πρόβλημα!

Νέος Αλαφούζος ο… Σάββας Θεοδωρίδης. Οι διαιτητές αδικούν τον πρωταθλητή και ο γηραιός αλλά κάργα κωτσονάτος παράγων έχει πάρει επάνω του την ευθύνη της καταγγελίας του αντιολυμπιακού πλάνου. Της αισχρής συνωμοσίας εξόντωσης της ομαδάρας που την χαίρεται όλη η Ελλάδα για το θεαματικό της ποδόσφαιρο, και υψηλής ποιότητας.

Δίνω την πληροφορία ότι έχουν βγει έξω από τα ρούχα τους οι γάβροι της γενιάς του Σάββα Θεοδωρίδη, για την κατάντια του παλιού τερματοφύλακας. Η ομάδα να μη βλέπεται, και να ζητάει πέναλτυ από το κοράκι, όταν δεν πάτησε ούτε μια φορά στην περιοχή της ΑΕΚ.

Μήπως ο διαιτητής ήθελε να σπρώξει ον Ολυμπιακός, να του δώσει κάποιο μαϊμού πέναλτυ, όμως οι παικταράδες του θρύλου, παρ’ ό,τι έχαναν 1-0 στο ημίχρονο, στην επανάληψη το... άφησαν για μια άλλη φορά! Στο επόμενο ντέρμπυ με την ΑΕΚ να κάνουν τις ευκαιρίες.

Ο Αλαφούζος γαύγιζε γιατί η εγκληματική οργάνωση δεν άφηνε την ομάδα του να πάρει πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν να τον κλαίνε οι ρέγγες. Την ίδια βιόλα πλέον ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ένας Ολυμπιακός που ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ιστορία ήταν τόσο ανύπαρκτος, τόσο ακίνδυνος σε ντέρμπυ και ο κύριος αντιπρόεδρος μιλάει για το φάντασμα της εγκληματικής οργάνωσης.

Αυτά που κορόιδευαν οι γάβροι, τα τρώνε στα μάπα, από το δικό τους άνθρωπο. Έχασες, κύριε Θεοδωρίδη. Ποιά ΑΕΚ! Έχασες γιατί η ομάδα σου ήταν ένα μάτσο χάλια. Τι καλύτερο, άξιο μαγκιάς και συγχαρητηρίων, να το παραδεχθείς. Ότι στο ντέρμπυ με την ΑΕΚ η ομάδα σου ήτανε βαλσαμωμένη.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ο MODESTO ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ... Η ΚΑΜΕΡΑ