ΜΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ ΠΑΟΚΑΡΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ… ΡΕΒΑΝΣ

 

Πήρε αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ, ισοπαλία 1-1 στην Γερμανία από τη Σάλκε. Το λες θετικό αποτέλεσμα; Όχι, βέβαια. Η αναμέτρηση ήταν διπλή, μέσα και έξω. Αφού ο ΠΑΟΚ είχε αποκλειστεί από το πρώτο κιόλας παιχνίδι με ήττα 3-0 στην Τούμπα, τι αξία έχει το 1-1 εκτός έδρας; Έχει!

Έδειξε ο ΠΑΟΚ τις δυνατότητές του, όμως μονάχα στη ρεβάνς. Καλό ή κακό αυτό; Όχι καλό, όταν μια ομάδα που μετράει, παρουσιάζεται ισάξια με τον αντίπαλο μόνο στο ένα ματς. Άρα, ο ΠΑΟΚ δεν πέρασε τις εξετάσεις, όχι τόσο γιατί προκρίθηκε η Σάλκε, όσο γιατί εκείνος αποκλείστηκε από χέρι.
Ευχάριστη έκπληξη στο 1-1 ο πολύ καλός ΠΑΟΚ που έπαιξε για πρώτη φορά μ’ αυτούς που χρησιμοποίησε ο Ίβιτς. Στάθηκε με αξιοπιστία και κυρίως με αξιοπρέπεια. Δεν περιορίστηκε σε δεύτερο ρόλο. Δεν επέτρεψε στη Σάλκε να γίνει ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού.

Μετά το 80’ ο ΠΑΟΚ «έκατσε». Ευτυχώς που ο καλύτερός του παίκτης, ο Γλύκος κράτησε το αποτέλεσμα.
Ο Ίβιτς έπαιξε πάλι με 3 σέντερ μπακ. Και δύο πλάγιους αμυντικούς να σηκώνουν όλο το βάρος από την πλευρά τους. Ο φουκαράς Μυστακίδης αριστερά, δεξιά ο Κίτσιου.

Μέσοεπιθετικός είναι ο Μυστακίδης, δεν ξέρει, δεν μπορεί να καλύψει και τους τρεις ρόλους του φουλ-μπακ. Να ’ναι αμυντικός, παραγωγικός και επιθετικός. Στην πρώτη μισή ώρα η Σάλκε έκανε 3 ευκαιρίες, η μια ήταν για γκολ. Και ο παίκτης απουσίαζε. Και το 1-0 της Σάλκε έγινε από την πλευρά του Μυστακίδη.