ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!!!

 

Αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα ο Πανιώνιος, όχι άλλη ομάδα. Το έδειξε με την υπέροχη και πεντακάθαρη πορεία του τούτη τη σαιζόν και με την προχθεσινή νίκη του στο Καραϊσκάκη. Γιατί, λοιπόν, να χαθεί για τον ιστορικό η ιστορική ευκαιρία να πάρει αυτός το κωλοπρωτάθλημα. Με την αξία του! Χωρίς να προκαλεί ούτε ίχνος υποψίας ότι σπρώχνεται από το «σύστημα», από το κέντρο αποφάσεων, από την διαιτησία.

Ποιος Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ και ποια ΑΕΚ που ξεκίνησαν με… υψηλές φιλοδοξίες και πολύ γρήγορα έδωσαν χιλιομετρική διαφορά πόντων στον χειρώτερο Ολυμπιακό επί εποχής Μαρινάκη. Και, να, που η δουλειά βρώμισε, ο Ολυμπιακός με τα χάλια του κινδυνεύει να αρπάξει την Κυριακή μια τρίτη σερί ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Και να γίνει δύσκολη η ζωή του, να το πάρει, αν το πάρει με την ψυχή στο στόμα.

Ο Μελισσανίδης οφείλει να βοηθήσει τον Πανιώνιο. Να βάλει χέρι στην επιχείρηση απώλειας του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Αν είναι μάγκας ο τίγρης, αν το λέει η καρδιά του, θα δώσει εντολή στην ΑΕΚ να χάσει την Κυριακή από τον Πανιώνιο. Όχι για πάρτη του Πανιωνίου, αλλά για να κάνει τη ζημιά στον Ολυμπιακό.

Ποιος είναι ο στόχος; Ασφαλώς να μείνει χωρίς πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Αυτός είναι ο στόχος της πλατφόρμας της εξυγίανσης. Της συμμαχίας της κάθαρσης. Να διακοπεί ο μονόλογος του Μαρινάκη.

Έτσι είναι, κύριε Μελισσανίδη. Εσύ πάρε το κύπελλο, δεν σου φτάνει; Μην τα θέλεις όλα, και την πρόκριση στα play-off. Στο κύπελλο δείξε την αξία σου. Στο φινάλε για το πρωτάθλημα δεν προλαβαίνεις.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ «ΡΩΣΙΚΟ» ΠΑΝΟ