Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

 

Μεγάλος ηγέτης ο Μαρινάκης. Όχι μόνο πετυχημένος εφοπλιστής. Με δύο, μάλιστα, εισηγμένες ναυτιλιακές εταιρείες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Όχι μόνο πετυχημένος, επίσης, μεγαλομέτοχος της ανώνυμης εταιρείας Ολυμπιακός. Αυτό που αξίζει να επισημάνει κανείς είναι ότι η Βαγγέλα είναι ηγέτης. Δηλαδή;

Ε, όταν λέμε ηγέτης σημαίνει μπροστάρης. Αυτός που εμπνέει, που καθοδηγεί. Κυρίως λέμε ηγέτη εκείνον που παίρνει αυτοστιγμή αποφάσεις. Ηγετικές αποφάσεις. Κρίσιμες και αποτελεσματικές αποφάσεις. Και οι κουβέντες του ηγέτη κάνουν αίσθηση. Δεν περνάνε στο ντούκου.

Όπως π.χ. εκείνη η τεράστια κουβέντα του Μαρινάκη όταν είχε πρωτοαναλάβει πριν 7 χρόνια. Έχασε την πρόκριση στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός και ο φρέσκος αντικαταστάτης του Κόκκαλη είπε: «Να μη μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής ο προπονητής, ο Έβαλντ Λίνεν».

Κι όταν το περασμένο καλοκαίρι αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για το Ισραήλ, ο ηγέτης Μαρινάκης το ξεκαθάρισε: «Μην επιστρέψετε στον Πειραιά, προπονητής και παίκτες, αν δεν φέρετε την πρόκριση με την Μπερσεβά».

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αποδοκιμάστηκαν ποδοσφαιριστές και Μπέντο. Ο Μαρινάκης, ο ηγέτης, πως το είδε το έργο; Φως φανάρι τα πρωτοσέλιδα του φιλικού τύπου.

-Ασπίδα Μαρινάκη σε Μπέντο και παίκτες.

-Ο Μαρινάκης το πήρε πάνω του.

-Ηγετική παρέμβαση Μαρινάκη.

-Ο Μαρινάκης κάλυψε τα τραγικά λάθη του Μπέντο.

Πήρες χαμπάρι; Ηγέτης ο Μαρινάκης όταν στην αποτυχία απειλούσε θεούς και δαίμονες. Ηγέτης και όταν στηρίζει την ομάδα με τα χάλια της.

Απορία. Πως είναι δυνατόν ένας πρόεδρος, όσο ηγετικός κι αν είναι, να… καλύπτει τα λάθη, τα τραγικά λάθη του προπονητή; Τα σκεπάζει με κουβέρτα. Τα κρύβει με ηγετική χρυσόσκονη.

Τελικά. Ηγέτης ο Μαρινάκης, αλλά κόντρα στον λαό του Ολυμπιακού. Ο κόσμος γιουχάρει, ο ηγέτης κρατάει τα μπόσικα σε παίκτες και προπονητές.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!