Η ΚΟΝΤΡΑ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ» ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Η ήττα στη Ξάνθη προκάλεσε εμφύλιο πόλεμο στον Παναθηναϊκό. Ο διαιτητής ήταν εχθρικός, ο δε Καζναφέρης, ο πρώην διαιτητής και υπάλληλος της Ξάνθης, έριχνε μπάλες στον αγωνιστικό χώρο, για καθυστέρηση, μετά το γκολ. Ο Μπαλτάκος που είναι ακόμα στην «απ’ έξω» πιέζει τον Αλαφούζο να υιοθετήσει «σκληρή» γραμμή, όχι εκείνη του Παναγόπουλου, που είναι ο «από μέσα».

Φαιδρότητες. Το πρόβλημα, δηλαδή, του Παναθηναϊκού είναι πώς θα... αντιδράσει στα κοράκια και ό,τι υποκρύπτεται πίσω από τα φαλτσοσφυρίγματα. Πώς, όμως αλλοιώς θα είναι... αναγκαίος ο «μετωπικός», ο συγκρουσιακός Μπαλτάκος, όπως... συμφωνούν ρεπόρτερ και σχολιαστές οι οποίοι ζουν από κοντά τους παλμούς του Παναθηναϊκού.

Γίνεται παιχνίδι «εσωτερικού» τύπου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Παναγόπουλος να κρατήσει τα «κεκτημένα», ο Μπαλτάκος να κερδίσει εδάφη, να πλησιάσει περισσότερο παρά τω αφεντικώ. Από υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου να πάρει συγκεκριμένες αρμοδιότητες, από το πακέτο ευθύνης του Παναγόπουλου. Και να εξελιχθεί σε υπερυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ.


Διαβάστε ακόμα:
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΒΛΑΧΟΠΡΟΕΔΡΩΝ