ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΠΑΝΑΓΟ-ΜΠΑΛΤΑΚΟ

 

Καλά του έκανε ο διαιτητής του Παναθηναϊκού που δεν τον άφηνε να βάλει και δεύτερο γκολ στο Καυταντζόγλειο. Στο ματς με τον Ηρακλή ο μπάτσος διαιτητής τον έβλεπε ως παράνομη ομάδα. Ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ομάδα πειρατική.

Γιατί πήγε και συνάντησε ο Παναγόπουλος τον Κουκουλάκη στην ΚΕΔ; Με ποιά ιδιότητα; Του άλφα αντιπρόεδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκού. Έχει δίκαιο ο Μπαλτάκος, λοιπόν. Δηλαδή; Να τα λέμε όλα. Δηλαδή;

Λέμε, ότι παραμύθι φούρναρης είναι αντιπρόεδρος, βήτα ή γάμα, και ο Τάκης Μπαλτάκος. Πράγματι, στα χαρτιά δεν είναι τίποτα. Από την άλλη, και με το δίκιο ο Τάκης λέει στους δικούς του, μήπως ο Παναγόπουλος που διοικεί, πιο σωστά που παραδιοικεί την εταιρεία, είναι... κάτι και δεν το ξέρουμε;

Τίποτα δεν είναι, στα χαρτιά, σύμφωνα με το νόμο, ο Χρήστος Παναγόπουλος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν του επιτρέπεται για λόγους... νομικούς να είναι αντιπρόεδρος, ίσως και κλητήρας στην εταιρεία. Με ποιά, λοιπόν, ιδιότητα, για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟ, συναντήθηκε με τον Τριτσώνη.

Η κυρία Μπαλωμένου, η νομικού της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Με πάθος δίνει μάχες κάθε φορά που εμφανίζεται στη σούπερ ληγκ. Στο όνομα της νομιμότητος. Της εντιμότητος. Φοβερό! Και την ΠΑΕ την διοικεί κάποιος, ο Παναγόπουλος ο οποίος επισήμως δεν έχει δικαίωμα να εκπροσωπεί την εταιρεία. Μην περιμένει ο Παναθηναϊκός να βγει Ευρώπη. Θα τον φρενάρει η διαιτησία.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΓΛΥΚΟΥ