ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΗΠΕΔΟ

 

Σαλτάρησε ο κύριος Γιαννακόπουλος. Ο μπασκετικός. Τον έχουνε στην απ’ έξω τον μεγαλομέτοχο του εξάστερου. Γιατί; Επειδή δεν τον χρειάζονται. Επειδή δεν τον θέλουν στο παιχνίδι για το νέο γήπεδο.

Κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμος Αθηνών τα έχουν βρει, λέει, και ξεκίνησαν να φτιάξουν το νέο και σύγχρονο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Ποιανού Παναθηναϊκού; Του ποδοσφαιρικού; Όχι, βέβαια. Πρόκειται για σκάνδαλο η κυβέρνηση να έχει συμμετοχή σε τέτοιο πρότζεκτ.

Ο Κόκκαλης το έφτιαξε το Καραϊσκάκη, όχι η κυβέρνηση. Ο Μελισσανίδης παλεύει να φτιάξει το γήπεδο. Και τα προβλήματα που συναντά η ΑΕΚ, η ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν... υπάρχουν για το γήπεδο του Παναθηναϊκού;

Ο ενιαίος Παναθηναϊκός, λέει το παραμύθι του ο πατήρ Μπαλτάκος. Ο ενιαίος χωρίς το μπάσκετ, χωρίς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο οποίος Δημητράκης λέει ότι θέλει στην καθησιά του δέκα υιούς Μπαλτάκους. Και ακόμα ότι δεν θέλει δίπλα του φίδια.

Να πάμε στο... ΟΑΚΑ, προτείνει ο Δημητράκης. Όλοι εκεί, στο ΟΑΚΑ. Ποιό Γουδή, που αποφάσισε ο νταραβεριτζής του Σύριζα.

Ποτέ οι Γιαννακόπουλοι, Παύλος και Θανάσης, όσο ήταν στα πράγματα, δεν ήθελαν το νέο γήπεδο. Το σαμποτάρισαν και επί πολυμετοχικότητας. Έχουν τους λόγους τους. Γιατί να μη συμφωνεί με τον πατέρα του και τον μπάρμπα του ο μεγαλομέτοχος του μπάσκετ;