... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!

 

Νούμερο ένα, στα ημιτελικά του κυπέλλου έχουν προκριθεί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Καλό; Καλότατο. Και τούτη την αγωνιστική στο πρωτάθλημα, την έκτη πριν το τέλος, το πρόγραμμα βρίσκει την κόντρα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, και γαμώ το ντέρμπυ, αλλά και το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος.

Εντάξει, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι τα δύο μεγάλα ονόματα και μια αναμέτρηση τους, σε κάθε περίπτωση, προκαλεί το ενδιαφέρον. Ποδοσφαιρικά, όμως, πιθανόν το ντέρμπυ της Τούμπας να βγει πιο χορταστικό. Θριλερικό και θεαματικό.

Είναι η μεγάλη ευκαιρία του Πανιωνίου να τερματίσει δεύτερος. Πώς να είναι σίγουροι στη Νέα Σμύρνη ότι θα ξαναπέσουν στην περίπτωση μετά από πέντε ή 25 χρόνια. Με λίγα φράγκα να ξαναφτιάξουν ομάδα αξιόμαχη που παίρνει αποτέλεσμα από τη μία και από την άλλη να ρετάρουν γενικώς οι λεγόμενοι «μεγάλοι».

Κι όχι μόνον να κτυπήσει δεύτερη θέση ο Πανιώνιος, γιατί όχι και... πρωταθλητής. Όπως και να 'χει το ενδιαφέρον είναι καυτό κι όχι μόνον πανιωνίστικο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό θέλουμε. Αυτό ψάχνουμε. Ματς δυνατά και στην κόψη του ξυραφιού. Και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο με τους «4»... μεγάλους και στα play-offs.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ, Ο ΡΕΤΣΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ, ΑΛΛΑ…