Ο ΠΑΡΩΝ ΛΕΑΛΙ, Ο ΑΠΩΝ ΣΙΣΟΚΩ

 

Λένε για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Τον άπειρο Λεάλι. Ο έμπειρος Σισοκώ που ήταν σε δύο γκολ της Μπεσίκτας; Απουσίαζε και στο 1-0 και στο 3-1.

Πράγματι ο Ιταλός πορτιέρο, αυτή η περίεργη και δίχως νόημα δανεική μεταγραφή ενός πιτσιρικά, έχει ευθύνη. Μεγάλο μερίδιο στην ήττα 4-1 και τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Ένα αποτέλεσμα που δεν το αξίζει ο Ολυμπιακός. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ο καταδικασμένος με το γρήγορο 2-0 σε βάρος του από την ανώτερή του Μπεσίκτας Ολυμπιακός θα μπορούσε να φύγει άνετα με το 2-2. Ακόμα και να κερδίσει.

Η ανεξήγητη πτώση της Μπεσίκτας, η απότομη εξαφάνισή της μετά το 2-1, άνοιξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό, όταν μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο η πρωταθλήτρια Τουρκίας έμεινε με 10.

Ο «ηρωικός» τερματοφύλακας έχει πεθάνει. Η θέση του Νο1 είναι επιτελική. Ο γκολκήπερ είναι το αφεντικό στην περιοχή του. Δεν περιμένει από συμπαίκτη να δώσει λύση. Ο ίδιος προλαβαίνει καταστάσεις.

Ο Λεάλι δύο φορές είχε την ευκαιρία να σταματήσει το 1-0. Και στο 2-1 παρ’ ό,τι έπεσε σωστά, του έφυγε η μπάλα από τα χέρια. Άπειρος! Σε κακή μέρα.

Πιο αδικαιολόγητος είναι ο Σισοκώ. Αν ήταν παρών στο χώρο του δεν θα γινόταν το σουτ στο 2-0.

Διαβάστε ακόμα:

ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΟ