ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΑΡΗΣ ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ!

 

Αυτή τη χρονιά ο Άρης ξεκίνησε καβάλα σ’ ένα αεροπλάνο για να πετάξει από μια ήπειρο σε μια άλλη. Να κάνει το άλμα και να ξαναβρεθεί στο μεγάλο πρωτάθλημα. Εκεί που τον θέλει η προϊστορία του.

Έλα, όμως, που η πτήση γίνεται με αεροσκάφος στο οποίο παρουσιάστηκαν βλάβες. Και έλλειψη καυσίμων. Ένας ιπτάμενος Άρης σε κενό αέρος. Και μπροστά του δεν βλέπει κάποιο γαμημένο αεροδρόμιο, να προσγειωθεί, για να φουλάρει βενζίνα και να επιδιορθώσει τις ζημιές.

Το ένα κόκκινο φωτάκι μετά το άλλο αναβοσβήνουν στο αεροπλάνο του Άρεως πάνω στον αχανή ωκεανό. Ο πηδαλιούχος Κωστένογλου ψάχνει το κομποσχοίνι του. Τι άλλο να κάνει όταν τα ‘χει χαμένα. Μπερδεμένα. Θεώρησε ότι ο Μπράβο έχει θέση στην ομάδα, ενώ ο πρώην της Ρεάλ θέλει, λέει, να πάρει πόστο στην… διοίκηση.

Ένας ιπτάμενος Άρης που τα έκανε επάνω του στα Τρίκαλα. Κάθε φορά που αντιμετωπίζει ανταγωνιστές αντιπάλους, είπαμε, αναβοσβήνουν τα κόκκινα φωτάκια κινδύνου. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ταβλαρίδης πήρε κόκκινη όταν τα Τρίκαλα έμειναν με δέκα, μισή ώρα πριν τελειώσει το ματς.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... ΚΛΕΙΣΤΑ