«ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΟΣ» ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ

 

Όχι τόσο φανερά, ρε. Θα μας πάρουν πρέφα. Το παλληκάρι, όμως, δεν καταλαβαίνει Θεό, λέω για τον κύριο Δημήτριο-Γεώργιο Μπαλτάκο, τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Ανοίγει ο στόμας του και ρίχνει στον σκουπιδότοπο του Σκιστού την ιδέα και την πραγματικότητα του ιστορικού συλλόγου του. Στα ίσα. Ούτε προσχήματα δεν κρατάει.

Αν πράγματι εννοεί αυτά που λέει ο υιός Μπαλτάκος, και δεν λανσάρει την ξεφτυλισμένη εκδοχή της παναθηναϊκοφροσύνης, τότε κάποιος να τον μαζέψει. Υποτίθεται ότι στην παναθηναϊκή οικογένεια κυκλοφορούν και κάποιοι με κύρος, με ήθος, για να τον βάλουν στην θέση του. Το βατραχάνθρωπο του λιμενικού Μπαλτάκο που πριν 3 χρόνια είχε κάνει απίστευτο τσαμπουκά, με μπούκα στην Βουλή, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχει κανένας Παναθηναϊκός, για τον πρόεδρό του Μπαλτάκο. Ο κύριος λόγος, γιατί όχι και ο μοναδικός, της ύπαρξης του Παναθηναϊκού είναι «να νικάει τον Ολυμπιακό». Το λέει ο ίδιος. Φόρα παρτίδα. Με δημόσια τοποθέτησή του. Και, μάλιστα, εκπροσωπώντας… θεσμικά τον σύλλογο, όχι ως φασίστας, ναζιστής κι όπως τον χαρακτηρίζει κάποιος με τις απόψεις του, όσον αφορά την αντιολυμπιακοφροσύνη του.

«Αν γίνει πρόεδρος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τότε ο Παναθηναϊκός θα πρωταγωνιστεί και θα νικάει τον Ολυμπιακό. Δεν είναι δυνατόν με την Ιστορία και το όνομα που έχουν η οικογένειά του κι αυτός να μπουν στον ερασιτέχνη για να χάνουν από τον Ολυμπιακό».

Αυτά λέει ο βατραχάνθρωπος. Δηλαδή; Υπάρχουμε, ζούμε και αναπνέουμε μόνο για να νικάμε τον Ολυμπιακό. Όχι για να υπηρετούμε τον Παναθηναϊκό. Όχι για να καλλιεργούμε τον αθλητισμό. Αυτά είναι ξεπερασμένα. Η παναθηναϊκή ψυχή μας δικαιώνεται μόνον με τον αντιολυμπιακό ρατσισμό μας.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΤΑΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ G-16