ΕΔΕΙΡΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ!

 

Ήθελα να χάσει ο Παναθηναϊκός, ο πολύ καλός Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο με την ανύπαρκτη ΑΕΚ. Για να πληρώσει την ανοησία του. Για να τιμωρηθεί η καλύτερη ομάδα όταν δεν γνωρίζει πώς να εισπράξει το αποτέλεσμα στα σίγουρα.

Πολύ ενωρίτερα άξιζε να σκοράρει ο Παναθηναϊκός, το 1-0 άργησε να γίνει. Βρήκε απέναντί του μια ΑΕΚ σε σύγχυση, από το λάθος του Χιμένεθ να παίξει με έναν μονάχα μπροστά, τον Αραούχο, ίσον με κανέναν. Αντί, λοιπόν, να σκοτώσει την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός να την πνίξει επί τόπου, απλά της έκανε 2 γκολ σε ένα τετράλεπτο. Και στο β’ ημίχρονο «έδωσε» το παιχνίδι στην ΑΕΚ. Να, γιατί έπρεπε να χάσει ο Παναθηναϊκός για να του γίνει μάθημα το πάθημα.

Σα να πας στο καζίνο, μια βραδιά που η ρουλέτα σε θέλει! Εσύ, όμως, δεν φεύγεις «κερδισμένος» με ένα μικρό ποσό που έκανες παντελόνι. Χαμένος έφυγες εκείνο το βράδυ διότι πήρες πολύ λιγότερα από όσα σου έδινε η πόρνη η ρουλέτα.

Πέντε γκολ έπρεπε να βάλει ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο. Γιατί μόνο δύο; Και στο επόμενο 45λεπτο ήταν αγνώριστος. Άτολμος. Παρέδωσε ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης στην ΑΕΚ, που όχι μόνο ισοφάρισε αλλά απείλησε και με τρίτο γκολ. Τελικά, ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός αφού κέρδισε 3-2 στο τελευταίο λεπτό ένα παιχνίδι στο οποίο έχασε έναν θρίαμβο.