ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 0-1

 

Αίσχος. Αυτή η λέξη ταιριάζει για το ντροπιαστικό γεγονός που συνέβη στο Καραϊσκάκη, με το που γίνεται το 1-0 του Πλατανιά. Απίστευτο. Απίθανο. Αναπάντεχο. Δεν ξαναέγινε σε ελληνικό γήπεδο. Το κατέγραψε πλέον και η Ιστορία. Μόλις ευστόχησε στο πέναλτυ ο παίκτης του Πλατανιά, ένας άνθρωπος όλος ο πάγκος της ομάδας πανηγύρισε το 0-1. Το αίσχος.

Το αίσχος των αισχών ήταν αυτό. Αντί να βγάλουν μαντήλια και να κλάψουν, να δείξουν ότι πονάνε που ο φτωχός και δυστυχής Ολυμπιακός κινδύνευε να χάσει το πρωτάθλημα, αυτά τα καθάρματα του Πλατανιά ήταν στην καλή χαρά. Δεν σεβάστηκαν μέσα στο ίδιο το Καραϊσκάκη την αγωνία κάποιων οπαδών του θρύλου και προκλητικά, προσβλητικά έβγαλαν τον ενθουσιασμό τους για το γκολ-πέναλτυ.

Κρίμα που η ποδοσφαιρική κουλτούρα στην Ελλάδα παραμένει στα σκατά. Αν είναι δυνατόν! Φιλοξενούμενη ομάδα, μάλιστα κατώτερη βαθμολογικά, να έχει το θράσος να κερδίσει εκτός έδρας. Πάλι καλά που ο αγνός λαός του Ολυμπιακού δεν μπουκάρησε μέσα, να δώσει ένα μάθημα στους αλήτες του Πλατανιά.

Διαβάστε ακόμα:

ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ… ΙΔΕΑ