ΔΙΠΛΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

 

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τους 43 βαθμούς της η ΑΕΚ μόνο σιγουριά δεν έχει για να προκριθεί στην τετράδα των play offs. Μεθαύριο Πέμπτη γίνεται το κρίσιμο παιχνίδι της στα Χανιά με τους 41 βαθμούς του Πλατανιά.

Στο κόλπο των play offs είναι ο Πλατανιάς. Όπως και η Ξάνθη, επίσης με 41 πόντους. Αυτές οι τρεις ομάδες διεκδικούν το τέταρτο εισιτήριο. Όχι πως η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια ακόμα και να καβαλήσει τον ΠΑΟΚ (49) και τον Παναθηναϊκό (48). Όλα μέσα είναι στις υπόλοιπες 4 αγωνιστικές.

Μήπως, όμως, ενδιαφέρει την ΑΕΚ περισσότερο το κύπελλο; Να διατηρήσει τον τίτλο της κυπελλούχου κι έτσι να κλείσει τη σαιζόν πανηγυρικά!

Αλήθεια, τώρα που έχουν σφίξει οι κώλοι, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο, η ΑΕΚ έχει καύσιμα και πυρομαχικά να χτυπήσει και τους δύο στόχους; Και να προκριθεί στα μπαράζ του πρωταθλήματος, και σηκώσει πάλι την κούπα του πρωταθλήματος.

Ο Πλατανιάς και η Ξάνθη δεν έχουν εγκαταλείψει τον στόχο των play offs. Δύσκολο να εξασφαλίσουν το ένα εισιτήριο σε βάρος της ΑΕΚ, ακόμα κι αν αυτή ηττηθεί την Πέμπτη στα Χανιά. Τίποτα δεν αποκλείεται, όμως.