ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!

 

Από μια άποψη είναι ολότελα θετικό ότι υπήρξε προβληματισμός στον ΠΑΟΚ για τα μαύρα χάλια της ομάδας, όπως τα έδειξε ξεκάθαρα στο ματσάκι με την Λάρισα, την περασμένη Κυριακή.

Ναι, είναι ευχάριστο που απλώθηκε ανησυχία στο ΠΑΟΚ και στους δημοσιογράφους του και κόντρα σ’ αυτά που συνηθίζουν δεν στάθηκαν στο αποτέλεσμα, στην νίκη επί του Κούγια. Και ψάχνονται εν όψει της τελικής στροφής στο πρωτάθλημα, αλλά και στον υπέρτατο στόχο του κυπέλλου.

Στο πρωτάθλημα, λοιπόν, και στο κύπελλο τι ψάρια μπορεί να πιάσει ο ΠΑΟΚ; Παοκτσήδικα! Δηλαδή; Θα εμφανιστεί ο γνωστός, ο αιώνιος ΠΑΟΚ. Η ομάδα η ανεκπαίδευτη να χτυπήσει στόχο, η οποία όμως είναι ικανή για το καλύτερο σ’ ένα ματς. Κι ό,τι βγει.
Καμία ανησυχία για την εικόνα που φανερώνει τελευταία ο ΠΑΟΚ. Ένας ΠΑΟΚ που δεν αλλάζει το DNA του. Όχι χειρότερος από την περασμένη σαιζόν, όχι καλύτερος.

Γιατί ο Παναθηναϊκός π.χ. είναι «άλλος» απ’ αυτόν που τρώμε στη μάπα τα τελευταία 4-5 χρόνια; Ή ο Ολυμπιακός; Ο ίδιος ο Ολυμπιακός είναι. Όπως και η Ξάνθη, ο Ατρόμητος, η κάθε ομάδα.

Η εξαίρεση του κανόνα είναι ο Πανιώνιος. Κανένα πρόβλημα. Στο προσεχές πρωτάθλημα ο Πανιώνιος θα ξανάρθει στα ίσα του, στα γνωστά κυβικά του.