ΒΟΜΒΑ! ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ!!!

 

Δοξαστική είδηση, ολότελα τιμητική αν τελικά επιβεβαιωθεί, όχι μονάχα προσωπικά για τον ίδιον τον Σουηδό κανονιέρη, αλλά και για τον Παναθηναϊκό. Ο μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ δέχθηκε μια κατ’ αρχήν διερευνητική κρούση από πλευράς Μπαρτσελώνα.

Πρώτος σκόρερ στον κόσμο τους τρείς μήνες του 2017 ο Μ.Μ. κι αυτό το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο στην Ευρώπη. Κάνω πρόβλεψη. Τελικά, τον 31χρονο σκόρερ του Παναθηναϊκού θα ζητήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ θα αποσύρει το ενδιαφέρον της η Μπάρτσα.

Μιλάμε σοβαρά. Μόνον για εντυπωσιασμό προσφέρεται η σύγκριση του Μπεργκ, τόσο με τον Σισέ και τον Βαζέχα, οσο με τον... Μέσι και τον Λεβαντόφσκι. Εντάξει, απέναντι στους Λεβαδειακούς και τις Βέροιες ο Μπεργκ έχει πετύχει περισσότερα γκολ από τον Αργεντίνο της Μπαρτσελώνα και τον Πολωνό της Μπάγερν.

Ασφαλώς δεν μειώνεται η αξία του Σουηδού, ούτε η προσφορά του στον Παναθηναϊκό αν τον τοποθετήσουμε... πίσω από τον Λεβαντόφσκι και τον Μέσι, οι οποίοι στα κωλοπρωταθλήματα τους σκόραραν λιγώτερες φορές απ’ ό,τι ο Μπεργκ στο υψηλής ανταγωνιστικότητας και δυσκολίας ελληνικό πρωτάθλημα.

Ένας ποδοσφαιριστής κρίνεται και από ποιά φανέλα φοράει, και σε ποιό πρωτάθλημα εργάζεται.

Διαβάστε ακόμα:

ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-3;