ΑΙΜΑ ΘΑ ΦΤΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν είναι η καλύτερη ομάδα. Όποιος έχει μάτια το βλέπει. Κι όποιος δεν φοράει έγχρωμα γυαλιά. Πρωταθλητής πάλι, αφού οι «άλλοι», δηλαδή, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να πάρουν από πίσω τον Ολυμπιακό. Στη στροφή, όμως, της περιόδου το σκηνικό έχει διαφοροποιηθεί. Εντελώς.

Ξεκάθαρα πράγματα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σιγουριά στο κύπελλο. Για να το πάρει, αν το πάρει, θα χρειαστεί να ιδρώσει. Να φτύσει αίμα. Κι όχι μόνον γιατί πλέον δεν μειονεκτούν αγωνιστικά οι «άλλοι», αλλά και επειδή γι’ αυτούς τους «3» όλα τα λεφτά είναι το κύπελλο.

Έτσι ή αλλοιώς με σχεδόν εύκολες ''παραστάσεις'' στο γήπεδο στα περισσότερα παιχνίδια ο Ολυμπιακός ξαναπαίρνει το πρωτάθλημα. Κυρίως διότι οι «άλλοι» δεν είχαν αξιόπιστη και πορεία διαρκείας στον «πρωταθλητισμό» τους.

Αρκεί να σημειώσει κανείς ότι αυτός ο Ολυμπιακός, ο ξανά πρωταθλητής, δεν θα έχει συνέχεια την προσεχή σαιζόν. Η μισή ομάδα θα πάει στο καλό, και μια άλλη σοδειά παικτών θα ξεφορτωθεί στο λιμάνι. Τα πλάνα έχουν ξεκινήσει. Ποιοι θα φύγουν, ποιους ψάχνουν να τους αντικαταστήσουν. Ένας ίδιος Ολυμπιακός όπως είναι σήμερα, είναι καταδικασμένος στο προσεχές πρωτάθλημα.