ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΠΑΚΤΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

 

Ο απατεώνας ο Κοντονής έφυγε από υφυπουργός αθλητισμού με το μαράζι ότι παρά τις προσπάθειες του δεν κατάφερε τελικά να περάσουν από τον πάγκο του οι G-4. Οι γκράν 4 του εγχώριου ποδοσφαίρου. Δεν έγινε ποτέ η «σύσκεψη εργασίας» στο γραφείο της υπουργάρας με τη συμμέτοχη Μαρινάκη, Αλαφούζου, Μελισσανίδη και Σαββίδη. Και γαμώ τα φλάς θα έπεφταν.

Απατεώνα, είπες, τον Κοντονή; Καραμπινάτος πολιτικός απατεών. Την έβγαλε δύο χρόνια με χαρτοπόλεμο. Τι είναι αυτό; Απάτη. Δεν άφησε έργο πίσω του, ούτε καν ξεκίνησε κάτι επί της ουσίας στο χώρο της αρμοδιότητάς του.

Απόδειξή ότι τα προβλήματα παραμένουν το ίδιο σοβαρά, με συνέπεια ο επόμενος, ο Βασιλειάδης να καλέσει για τη Μεγάλη Δευτέρα τους... αναπληρωματικούς των G-4. Των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η δουλειά θα γίνει χωρίς τα αφεντικά των 4 ΠΑΕ. Γιατί; Η κάθε ΠΑΕ θα στείλει απλά έναν υπάλληλο της. Έναν εκπρόσωπό της. Γιατί; Για δύο λόγους.

1.Κιλά έχει αυτός ο Βασιλειάδης, δικηγόρος όπως ο Κοντονής, όμως δεν έχει βάρος κομματικό και γι' αυτό θα τον σνομπαίρνανε τα μεγάλα αφεντικά. Θα δήλωναν αδυναμία παρουσίας, λόγω... επαγγελματικών ασχολιών.

2.Είναι και ο φόβος μήπως τσακωνόντουσαν μπροστά στον υπουργό κανένας Μαρινάκης με Αλαφούζο ή Μελισσανίδη. Μη ξεχνάμε τι είχε γίνει την προηγούμενη φορά που βρέθηκαν στη σούπερ ληγκ Μαρινάκης φάτσα κάρτα με Αλαφούζο. Και μπινελίκια πέσανε, και τασάκια τσιγάρων και πλαστικά μπουκάλια νερό. Και ακολούθησαν μηνύσεις.