Η ΒΕΡΟΙΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΕ

 

Καραγκιοζισμός είναι η προαναγγελθείσα για την Δευτέρα «σύσκεψη»..., όλοι μαζί θα βάλουν... σκέψη, τρομάρα τους, με τον υφυπουργό αθλητισμού και τους εκπροσώπους των «4» μεγάλων ΠΑΕ. Φαιδρότητες. Ούτε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο, ούτε οι τέσσερις «μεγάλοι» του πρωταθλήματος.

Η Βέροια στην πραγματικότητα παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα πριν τη λήξη του. Αυτοϋποβιβάστηκε με την άρνηση της, δηλαδή την αδυναμία της να καταθέσει φάκελλο στην επιτροπή αξιολόγησης. Αυτό σημαίνει ότι κάνει μπουρδέλο το πρωτάθλημα. Και ποιός ξέρει μέχρι σε ποιό βαθμό έχει ήδη... «αλλοιώσει» το πρωτάθλημα η προβληματική ΠΑΕ Βέροια, σκόπιμα κι όχι. Με τη θέλησή της κι όχι.

Συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν και με τη Νίκη Βόλου. Και με τον ΟΦΗ. ΠΑΕ χωρίς οικονομικές δυνατότητες μπαίνουν σ’ ένα υποτίθεται ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και το προδίδουν! Εγκαταλείπουν στη μέση της σαιζόν, αποσύρονται και στη συνέχεια οι αντίπαλοι παίρνουν το ματς στα χαρτιά. Η άρνηση της Βέροιας να καταθέσει φάκελλο εκθέτει τις μεγάλες ΠΑΕ που, πέρα από τα ατέλειωτα σάλια τους, συνειδητά αδιαφορουν για την αξιοπιστία και την οργάνωση του πρωταθλήματος.

Παραμύθι φούρναρης, σκέτη υποκρισία είναι ότι οι «μεγάλες» ΠΑΕ ενδιαφέρονται για την κάθαρση. Το ίδιο και η κυβέρνηση του σύριζα. Στα παπάρια τους. Αν πράγματι ήθελαν καθαρό πρωτάθλημα, τότε θα έπαιζαν ως πραγματικά ανώνυμες εταιρείες, όχι... σύλλογοι με πελατειακό κοινό σκληροπυρηνικά οπαδικό.

Θα απαιτούσαν, δηλαδή, εγγυήσεις, πραγματικές και με ποινές(!) σε περίπτωση άρνησης εφαρμογής, από κάθε ΠΑΕ που δικαιούται συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Διαφορετικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ που αδυνατεί να ανταποκριθεί, θα υποχρεωθεί να πουλάει ματς, όπως και οι απλήρωτοι παίκτες να γίνουν κάπως ελαστικοί σε πονηρές προτάσεις.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ;