ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

 

Θα ξαναπαίξουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ μεθαύριο Τετάρτη και είναι σίγουρο ότι αυτός του κυπέλλου θα είναι ένας άλλος αγώνας. Καμία σχέση με το 3-0 της Τούμπας. Γιατί, όμως, ο Παναθηναϊκός αδιαφόρησε για το ματς του πρωταθλήματος, λες ήταν χαμένο από χέρι. Επειδή έχει στόχο το κύπελλο.

Μήπως ο Ουζουνίδης που κι αυτός προσωπικά θα κριθεί, όχι μόνον ο Παναθηναϊκός, έκανε κάποια πονηράδα; Να παραπλανήσει τον ΠΑΟΚ. Να του περάσει το μήνυμα ότι είναι του χεριού του ο Παναθηναϊκός.

Τα κάνουν αυτά οι προπονητές. Και στον ύπνο τους σκέπτονται βασανιστικά πώς να διαχειριστούν, όχι μόνον καθαρά αγωνιστικά τον αντίπαλο, ένα κρίσιμο παιχνίδι, μια διάκριση, ένα στόχο.

Το 1954 η Γερμανία «δούλεψε» την Ουγγαρία, την μεγαλύτερη ομάδα της εποχής. Την κοίμισε, ότι αυτή είναι εκτός συναγωνισμού. Ότι έχει διαφορά από όλες τις άλλες ομάδες. Και στον τελικό του μουντιάλ έγινε η «έκπληξη». Την κούπα πήρε η Γερμανία.

Είναι απίθανο να «τσίμπησε» ο ΠΑΟΚ από το τυράκι του Ουζουνίδη, αν υποθέσουμε ότι πράγματι ο προπονητής του Παναθηναϊκού σκέφτηκε… πονηρά