ΕΓΩΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Τι μπορεί να κάνει η ΑΕΚ που έχει πάρει το κύπελλο από τον Ολυμπιακό, που τον έχει ξανακερδίσει, απόψε στο Καραϊσκάκη; Το καλύτερο μπορεί να κάνει η ΑΕΚ με αντίπαλο αυτόν τον Ολυμπιακό. Μ’ αυτό το φάντασμα, μ’ αυτόν τον υπνοβάτη πρωταθλητή.

Δεν ξέρει να παίξει ποδόσφαιρο κανονικό η ΑΕΚ. Να κάνει παιχνίδι ανάπτυξης. Είναι ομάδα της ανάσχεσης. Πολύ καλύτερη του Ολυμπιακού στην άμυνα. Στο αμυντικό ποδόσφαιρο. Όχι να παράξει ποδόσφαιρο η ΑΕΚ, αφού είναι ψιλοαπίθανο να αλλάξει τη μπάλα περισσότερο από τρείς φορές.

Η ΑΕΚ θα παίξει με περίσσεμα ψυχής. Φανατισμένα. Ορκισμένα. Να, γιατί έχει τύχη απέναντι σ’ έναν Ολυμπιακό που είναι για να τον κλαίνε οι ρέγγες. Ο χειρώτερος Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια. Θυμίζει την ομάδα - ερείπιο την τελευταία σαιζόν του Κόκκαλη, 2009-10.

Περίσσεμα πάθος η ΑΕΚ, έλλειμμα σθένους ο Ολυμπιακός. Μόνον για το θεαθήναι. Δύσκολο να... τρομάξει η ΑΕΚ από τη θεατρική δυναμική που θα δείξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Που πλέον, όχι για την ομάδα, ούτε για πάρτη τους δεν παίζουν. Έχουν χάσει και τον επαγγελματικό εγωισμό τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ