ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

 

«Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» είπε και ελάλησε ο γνωστός τραγουδιστίς της νύχτας Νότης Σφακιανάκης. Δεν το λες αυτό, μάλιστα με το μικρόφωνο στο στόμα, διότι δεν γνωρίζεις ποιές οι αντιδράσεις που θα σ’ έβρουν αν σε πάρουν στα σοβαρά.

Ο Σφακιανάκης το’ χει το κουσούρι. Να αμολάει παρλαπίπες επί παντός επιστητού, που λένε και οι κουλτουριάρηδες. Να δημοσιοποιεί τις απόψεις του για την πολιτική, την οικονομία, την Ιστορία. Και από το κέντρο που τραγουδάει, και στις συνεντεύξεις του.

Αυτή κι’ αν ήταν η παπαρδέλα από τον σκεπτόμενο και πολιτικοποιημένο Νότη Σφακιανάκη. Ότι «καλώς η κακώς τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα». Δυστυχώς, για τον Σφακιανάκη, οι απόψεις για το ποδόσφαιρο είναι όπως στο… τραγούδι.

Για άλλους ο καλύτερος τραγουδιστής είναι ο Ρέμος, για άλλους ο Πάριος, ο Λυδάκης, ο Μητροπάνος, ο Νταλάρας. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καλύτερος τραγουδιστής, κι αν υπάρχει ποιός καίγεται. Υπάρχει ο τραγουδιστής που αρέσει περισσότερο σε κάποιους.

Έτσι και στη μπάλα. Βεβαίως ο Ολυμπιακός παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, όμως για κάποιους η ομάδα της καρδιάς τους είναι ο Άρης, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Απόλλων, ο Πανιώνιος.

Εκείνο που αξίζει πατσαβούρα ποδοσφαιρικής κατακραυγής ήταν το άλλο που συμπλήρωσε ο Νότης Σφακιανάκης. «Καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός, όμως αφού έπαιξε και έχασε από το ΑΠΟΕΛ, η καλύτερη ομάδα είναι το ΑΠΟΕΛ»

Συμφωνεί μόνον ο Αλέξης Κούγιας. Μετά το ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον Ολυμπιακό και η Λάρισα. Άρα, καλύτερη ομάδα είναι η Λάρισα, άσχετα αν δεν κέρδισε και το ΑΠΟΕΛ.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΕΧΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ... ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ!