Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΞΑΝΑΜΑΣΗΣΕ ΤΑ... ΣΑΠΙΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Αποκάλυψη. Για πρώτη φορά ο Μαρινάκης, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, παραδέχθηκε ότι εκτός από παθιασμένος γάβρος, είναι άρρωστος οπαδός και της Νότιγχαμ Φόρεστ της Αγγλίας. Όπως αγάπησε τον Ολυμπιακό, έτσι, επίσης από μικρό παιδί, αγαπημένη του ομάδα ήταν η Νότιγχαμ.

Έλα! Να μιλήσουμε σοβαρά. Ποτέ δεν είπε ο εφοπλιστής ότι είναι φανατίλας με την Νότιγχαμ, απλά ότι έχει επιχειρηματικό ενδιαφέρον για το εν λόγω κλαμπ, επειδή αυτό θα... βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Ο Μαρινάκης δήλωσε για μια φορά ακόμα ότι δεν είναι... επιχειρηματίας στο ποδόσφαιρο, άλλο ότι ενεργεί επιχειρηματικά στον Ολυμπιακό.

Ντροπή, λέω εγώ, να μην τολμάει κανείς επιχειρηματίας να παραδέχεται γιατί μπλέκει επιχειρηματικά με την ομάδα του. Επιτέλους! Δεν είναι... ντροπή να είναι κάποιος επιχειρηματίας. Για να μην πούμε το άλλο, ότι η ομάδα του, Ολυμπιακός είναι, ΑΕΚ, Πλατανιάς, Αγροτικός, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, είναι ανώνυμη εταιρία. Και η κάθε Α.Ε., η κάθε ΠΑΕ έχει ανάγκη από επιχειρηματία, όχι κάποιον απατεώνα, κάποιον μπακάλη, δοσατζή, διαπλεκόμενο.

Το αν ο Μαρινάκης, ο κάθε Μαρινάκης αγαπάει από μωρό την ομάδα του, αυτό είναι προσωπική του υπόθεση. Είναι κατάκτηση του ποδοσφαίρου, ο ικανός και έντιμος επιχειρηματίας να περνάει το μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας του, ότι οφείλει να ενεργεί ως μπίζνεσμαν για το καλό της ΠΑΕ, όχι ως αγαπητικός της ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ