ΠΟΝΗΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

 

Το είδαμε το έργο για μια φορά ακόμα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ομάδα. Δικαιολογημένα αποκλείστηκε από την ΑΕΚ, μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου. Ο δρόμος για τον τελικό δεν γράφεται σ’ ένα ματς, αλλά σε δύο.

Δεν είναι αυτός Ολυμπιακός που ικανοποιεί τους οπαδούς του. Βγάλε από την μέση το πρωτάθλημα, και το κύπελλο, στο οποίο με λίγη τύχη θα μπορούσε να φθάσει στον τελικό. Όπως αν είχε τέσσερις αγωνιστικές ακόμα το πρωτάθλημα, πιθανόν το σερί να είχε σταματήσει στο έξι.

Δεν είναι κορόιδο ο Μαρινάκης που πρόλαβε και έταξε μεταγραφές και λεφτά για να ενισχυθεί η ομάδα. Πονηρός ο βλάχος. Έκανε την κίνησή του πριν ακούσει από την εξέδρα αυτά που δεν σηκώνει η υπερηφάνεια στα γένια του. Γι’ αυτό καθησύχασε τον κόσμο ότι την προσεχή σαιζόν θα νοικοκυρέψει την ομάδα. Ότι δεν θα έχει τα ίδια χάλια, και θα χάνει από αντιπάλους που δεν έχουν καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού.

Μ’ αυτή την ομάδα που να πάει ο Ολυμπιακός, όχι Ευρώπη, αλλά και στο πρωτάθλημα δεν έχει καμία τύχη.
Μετά από πολύ καιρό σε ματς ελληνικό, στη ρεβάνς με την ΑΕΚ, είδαμε τους παίκτες του Ολυμπιακού να παίζουν με πάθος. Με τσαμπουκά. Παρ’ ό,τι οι μισοί απ’ αυτούς δεν θα φοράνε την φανέλα της ομάδος την προσεχή σαιζόν.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΑ ΠΡ0ΚΡΙΣΗ, Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ!