ΜΕ ΤΟΝ… ΠΑΡΑΛΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

 

Μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Κώστας Φουρτούνης. Δεν μου κάνει στην ομάδα μου! Γιατί; Επειδή πράγματι έχει προσόντα μεγάλου, σχεδόν ολοκληρωμένου ποδοσφαιριστή. Καταστροφή για μια ομάδα σοβαρή και με στόχους υψηλούς ένας ποδοσφαιριστής αξίας να μην είναι πολύτιμος. Να κρύβεται στον αγώνα. Να μην ανταποκρίνεται στο ρόλο που αναλαμβάνει, ακριβώς επειδή απ’ αυτόν λόγω της θέσης του στην εντεκάδα περιμένεις να λειτουργεί ως το «επιτελικό γραφείο».

Ποδοσφαιριστής χωρίς ψυχή είναι ο ταλαντούχος Φουρτούνης. Χωρίς νεύρο επάνω του. Αυτή είναι η φτιάξη του. Γι’ αυτό δεν διορθώνεται η αγωνιστική του συμπεριφορά. Απίθανο κάποιος να αλλάξει τη φύση του. Το χαρακτήρα του. Γι αυτό οι σοφοί αρχαίοι Έλληνες το είπαν ''χαρακτήρα''. Είναι χαραγμένο μέσα σου αυτό που είσαι.

Τι να κάνει ο Μαρινάκης με τον Φορτούνη. Πρόβλημα. Ένα από τα δύο. Ή τον έχεις ή δεν τον έχεις. Αν τον κρατήσεις, τουλάχιστον γνωρίζεις ότι δεν μπορεί να στηριχθείς σε παίκτη-παραλία. Να έχει αυτός την ευθύνη να δώσει κατευθύνσεις στους συμπαίκτες του, ρυθμό στο παιχνίδι της ομάδας κι ο διεθνής του Ολυμπιακού να... εξαφανίζεται στα δύσκολα. Ο φοβιτσιάρης ο Φορτούνης.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ