ΜΕ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

 

Και πολύ περίεργος πρέπει να είναι κάποιος για να δώσει τα λεφτά του να τα παίξει ο Λυμπερόπουλος του Παναθηναϊκού. Γιατί, δηλαδή, να μην τα χάσει ο ίδιος τα λεφτουδάκια του και να τα σκορπίσει ο πρώην ποδοσφαιριστής;

Με τι προσόντα ο Λυμπερόπουλος ξέρει να ψωνίσει ποδοσφαιριστές; Τους πιο κατάλληλους και με τιμή συμφέρουσα. Και το deal κατά περίπτωση να είναι τέτοιο που να συμφέρει τον Παναθηναϊκό, αν ο παίκτης δεν πιάσει, αν μεταπωληθεί.

Ήταν καλός ποδοσφαιριστής ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Και λοιπόν; Φόρεσε και τη φανέλα της ομάδας. Και λοιπόν; Είναι έντιμο παιδί. Και λοιπόν; Αν αυτά παίζουν στα συν, δεν φθάνουν ούτε το 30% στην επιλογή του μάστορα ο οποίος θα αναλάβει να διαχειριστεί τα φράγκα του Αλαφούζου.

Με μια κουβέντα, η πενταετία Αλαφούζου στην ανώνυμη εταιρεία Παναθηναϊκός κρίνεται «ερασιτεχνική». Άσφαιρες κινήσεις. Άστοχες αποφάσεις. Λεφτά πεταμένα. Αποτυχίες πολλές στις μεταγραφές. Και το έργο συνεχίζεται στο ίδιο σενάριο.

Έκοψε πακέτο, λέει, ο Αλαφούζος για να ενισχυθεί η ομάδα εν όψει της νέας σαιζόν. Σπαρταριστά 13 εκατομμύρια. Και το ποσό θα το μανουβράρει ο Λυμπερόπουλος. Ο... έμπειρος στον τομέα. Ο... δοκιμασμένος. Ο... επιτυχημένος. Καλά κρασά.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΑΡΑΒΑΚΟ, ΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΠΡΙΝ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ!