ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Γίνεται τελικός κυπέλλου Ελλάδος, η γιορτή του ποδοσφαίρου, κατά πώς λένε οι ψευτοκουλτουριάρηδες, και η ΕΠΟ, η διοργανώτρια δεν έστειλε ούτε μία πρόσκληση στον πρωταθλητή. Στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Εύαγγελο Μαρινάκη. Αδιανόητο αυτό για τα ευρωπαϊκά ήθη στο ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι οι αντίπαλοι στον τελικό. Δεν κατάλαβα. Ποιόν τελικό; Τον κυπέλλου Ελλάδος, βέβαια. Και, για να έχουμε καλό ερώτημα, στο κύπελλο δεν συμμετέχουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός; Συμμετέχουν, μάλιστα έφθασαν μέχρι τα ημιτελικά.

Δεν είπαμε να στείλουν εισιτήρια στις δύο ΠΑΕ να τα μοιράσουν αυτές στους γάβρους και τους βαζέλους. Το savoir vivre απαιτεί τουλάχιστον μια τιμητική πρόσκληση στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έχω και συνέχεια .Κι αν τους διέκρινε ποδοσφαιρικό ήθος τους κύριους Αλαφούζο και Μαρινάκη, θα ανταποκρινόντουσαν στην πρόσκληση. Θα ήταν παρόντες στον τελικό. Για να δείξουν ότι ο τελικός ανήκει σ’ όλους, όχι μονάχα στους δύο αντιπάλους. Όχι μόνον στα τάγματα εφόδου και τα μαστούρια της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Εάν, λοιπόν, η ΕΠΟ προσκαλούσε τα αφεντικά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, και οι δύο δεν θα πήγαιναν στο γήπεδο. Γιατί; Θα τον έγραφαν τον τελικό, αφού δεν έπαιζε η ομαδάρα τους. Το αυτό θα έκαναν Μελισσανίδης, Σαββίδης. Αυτοί είμαστε! Αυτοί είμαστε, όχι αυτοί είναι οι ‘’μεγάλοι’’, που δεν είναι μεγάλοι, διότι συμπεριφέρονται όπως τους θέλει η χουλιγκαναρία. Οι αληθινά μεγάλοι, οι ηγέτες επιβάλλουν ήθος στην πλέμπα, και άμα λάχει να ‘ούμε κοντράρονται με τα πρεζόνια της εξέδρας..

Διαβάστε ακόμα:

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΛΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ Ο ΙΒΑΝ