Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΑΚΟΜΑ

 

Μη μένουμε στο οφσάιντ γκολ που έδωσε τον κύπελλο στον ΠΑΟΚ. Μη πούμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στον τελικό χωρίς την αβάντα του πλαϊνού. Άλλο λέμε, αφού ξεπεράσουμει το σκάνδαλο της πλαστογράφησης του αγώνα με το ανεξήγητο... ανθρώπινο σφάλμα του σημαιάκια.

Το κρίσιμο ερώτημα είναι εάν, επιτέλους, ο ΠΑΟΚ γυρίσει σελίδα. Εάν, επιτέλους, θα αρχίσει να κυκλοφορεί ως αληθινή ομάδα κορυφής, σύμφωνα με το πεπρωμένο του και τον όγκο του οπαδών του. Εάν, τέλος, ο ΠΑΟΚ εξελιχθεί σε ποδοσφαιρική δύναμη όπως τέτοιον τον έχει ανάγκη το πρωτάθλημα.

Ναι, μη μένουμε στο γκολ οφσάιντ. Στεκόμαστε στο ερώτημα – αγκάθι. Ο ΠΑΟΚ θα αξιοποιήσει την επιτυχία του 2017. Την κούπα στο κύπελλο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε βασίλισσα της Ευρώπης με τη βοήθεια της διαιτησίας στα σκοτεινά χρόνια της δεκαετίας ’50. Χάρη στα κοράκια πήρε τα πρώτα κύπελλα πρωταθλητριών Ευρώπης. Μετά, όμως, με το σπαθί της βρήκε τη θέση της στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Η εθνική Ελλάδος πέτυχε τη μεγαλύτερη έκπληξη της αιωνιότητας το 2004 στην Πορτογαλία. Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Και; Μηδέν στο πηλίκον. Σε τίποτα δεν βοήθησε ο άθλος τόσο την εθνική ομάδα, όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πήρε κύπελλο η Καστοριά. Και; Ο ευρών τους γουναράδες αμειφθήσεται. Πήρε κύπελλο και πρωτάθλημα η Λάρισα. Εξαφανίστηκε κι αυτή. Ο δε ΠΑΟΚ στα 90 του χρόνια πήρε μόλις δύο πρωταθλήματα. Μεγάλη ομάδα Β κατηγορίας. Επιτέλους, θα βγει στη βιτρίνα του μαγαζιού; Θα αξιοποιήσει την επιτυχία στο Βόλο. Αυτό είναι το αγκάθι.


Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΝΕΟ ''ΧΑΛΙΦΗ'' ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ!!!