ΤΥΧΗ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΑΝ ΧΥΜΗΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Γιατί κέρδισε στην Τούμπα η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ; Επειδή από πολύ ενωρίς έβαλε το γκολ. Το μοναδικό γκολ και θα μπορούσε να κάνει στο πρώτο ημίχρονο μέχρι 3-0 η ΑΕΚ αν δεν ήταν τυχερός ο Γλύκος.

Χρειάζεται και το φάρδος ο τερματοφύλακας για να μη φάει γκολ. Όπως, άλλωστε, για να κάνει γκολ να μην τον έχει βαρέσει καντεμιά ακόμα και τον διπλωματούχο γκολτζή.

Κέρδισε, λοιπόν, η ΑΕΚ γιατί στην Τούμπα όρμηξε στον ΠΑΟΚ να τον φάει ζωντανό. Να τον πνίξει, να τον πιάσει από το λαιμό. Μια άλλη ΑΕΚ. Μια ομαδάρα να χάνει ευκαιρίες, να παίρνει κόρνερ, να ζητάει το ένα γκολ περισσότερο.

Όχι, δεν έγινε ομαδάρα η ΑΕΚ από τη μια στιγμή στην άλλη. Αυτή η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες οφείλεται στον... ΠΑΟΚ. Που άφησε την ΑΕΚ να κυκλοφορεί στην κρεβατοκάμαρα του ΠΑΟΚ και να ψάχνει που είναι κρυμμένο το χρηματοκιβώτιο του Ιβάν.

Προβλήματα συγκρότησης της ενδεκάδας έχει ο Παναθηναϊκός, με τις απουσίες του. Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν έχει τύχη στην Λεωφόρο αν δεν ορμήξει στον αντίπαλο, όπως έκανε η ΑΕΚ στην Τούμπα. Στο πρώτο ματς των play-offs με την ήττα από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ έχασε το ένα χερούλι του κυπέλλου Ελλάδος. Μια δεύτερη κολλητή ήττα από τον Παναθηναϊκό, θα του μείνει το κύπελλο χωρίς και το άλλο χερούλι.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ