ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ... ΜΗ ΑΔΕΙΟΥΧΟ ΗΡΑΚΛΗ

 

Πρώτος ο αποδυτηριάκιας έγραψε, άλφα, ότι ο Ηρακλής έχει πρόβλημα, βήτα, ότι δεν θα αδειοδοτήθεί. Και, γάμα, ότι τη θέση του στην σούπερ ληγκ την παίρνει ο Λεβαδειακός, που αγωνιστικά έχει υποβιβαστεί. Όλα αυτά ισχύουν. Οπότε, συγκεκριμένα και χειροπιαστά, τι ακριβώς περιμένει τον Ηρακλή;
Κατ’ αρχάς ο Παπαθανασάκης πήγε στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και ζήτησε μια ημέρα αναβολή για να πει αυτά που είχε να πει. Τι να έλεγε ο άνθρωπος; Ότι θα τακτοποιήσει την... εκκρεμότητα. Ότι βρήκε αγοραστή. Ό,τι άλλο...

Κακώς δώσανε την 24ωρη αναβολή διότι το πρόβλημα του Ηρακλέους παραμένει(!) πρόβλημα και δεν... τακτοποιείται Ό,τι γινόταν, θα ήταν εκπρόθεσμο. Κατόπιν εορτής.

Ο Ηρακλής στην συνέχεια θα καταφύγει στην δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ. Τονίζω της ΕΠΟ! Καμία τύχη δεν έχει ο Ηρακλής και στη δευτεροβάθμια.

Παρακάτω. Η επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ δεν αποφασίζει σε ποιά κατηγορία θα παίζει η ΠΑΕ που τελεσίδικα δεν έχει άδεια να συμμετάσχει στην Ευρώπη, να κάνει μεταγραφές. Την απόφαση, με βάση τη γνωμάτευση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, την παίρνει η λίγκα. Η διοργανώτρια.

Οπότε, άνευ απροόπτου, κάποιου αεροπλανικού, ο Ηρακλής την προσεχή σαιζόν είναι στη Β’ εθνική. Επειδή η σούπερ ληγκ έχει προαποφασίσει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ότι υποβιβάζεται η ΠΑΕ που δεν αδειοδοτείται.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΙΑ ΚΥΡΑ-ΚΑΤΙΝΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΡΗΣ!