ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ

 

Παίκτες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ πλακώθηκαν μπροστά στις κάμερες, τους είδε όλος ο ντουνιάς. Έγινε σουξέ και ο τραυματισμός του Ίβιτς που τον πήγαν σηκωτό στο νοσοκομείο. Και λέγανε ότι… ΑΝ διακοπεί το παιχνίδι θα πέσουν αυτές και εκείνες οι ποινές.
Μα, το παιχνίδι διακόπηκε! Και να αποφάσιζε ο διαιτητής να το συνεχίσει, η διακοπή είχε ήδη συμβεί. Το ματς είχε σταματήσει να διεξάγεται. Αυτό τι είναι, δεν είναι διακοπή; Κι αν ο διαιτητής το συνέχιζε θα τη μπαλώνανε πάλι τη βρωμοδουλειά;

Είναι σκάνδαλο ότι ο διαιτητής το παζάρευε, κι αν δεν τον πιέζανε η εκκρεμότητα αν θα συνεχιστεί το ματς μπορούσε να κρατήσει μέχρι σήμερα το πρωί. Τι φταίει ο φουκαράς ο διαιτητής, όμως. Εύκολο είναι να πάρει το κοράκι τη σωστή απόφαση, τη σύμφωνη με τους νόμους όταν τα αφεντικά των δύο ΠΑΕ είναι πανίσχυρα πρόσωπα. Όταν οι ξεδιάντροποι πολιτικοί κάνουν κι αυτοί το δικό τους παιχνίδι και περιμένουν να τους ξελασπώσει ο… διαιτητής.

Ευτυχώς που δύο χρόνια δούλεψε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στον ωραίο αγώνα του κατά της βίας στα γήπεδα ο γίγαντας ο Κοντονής. Και ο συριζάιος πριν ντυθεί υπουργός δικαιοσύνης παρουσίασε το τεράστιο έργο, για να συνεχίσουμε εμείς να βλέπουμε όρθια και ζωντανή την ντροπή μας, αντί για ποδοσφαιρικό θέαμα
.
Το πιο μεγάλο σκάνδαλο δεν ήταν τα αίσχη στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Είναι το κοροϊδιλίκι που έπαιξε με τις ευλογίες ΜΜΕ, ότι ο υπουργός αθλητισμού του Σύριζα για δύο χρόνια έδινε μάχες για να φτιάξει τη διαιτησία και να μη γίνονται αυτά που είδαμε και χθες στα γήπεδα.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ