ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!

 

Κηδεία του Αριστείδη Αλαφούζου, πατρός του Ιωάννου, προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Και ποιος δεν ήταν παρών. Όλοι οι μεγαλοπαίκτες της οικονομικής ζωής της χώρας. Εφοπλιστές. Από τον πρώην πρωθυπουργό Καραμανλή μέχρι τον αυριανό Μητσοτάκη. Και κοτζάμ αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος προσκύνησε τον νεκρό, φίλησε το φέρετρο. Ρε, πλάκα μας κάνουν οι «διαδοσίες» ότι φεύγει από τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος;

Ο Παναθηναϊκός τον βάζει μέσα τον Αλαφούζο. Και τι έγινε; Μήπως μπλέχτηκε και με το ποδόσφαιρο για να κονομήσει. Όχι, όμως, και να χάνει λεφτά, και να τον αδικάνε τα κοράκια. Δεν κατάλαβα. Από το Άγιον Όρος ήρθε ο κύριος Αλαφούζος; Από μοναστήρι στα Μετέωρα; Υποτίθεται πως γνωρίζει ποιος είναι ο συγκεκριμένος χώρος του ποδοσφαίρου.

Ακόμα κι αν δεν θα παίρνει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Και δεν θα πιάνουν τόπο τα λεφτουδάκια του Αλαφούζου, όσα βάζει στην ομάδα. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αυτά και ακόμα χειρότερα δεν θα τον απομακρύνουν από την ομάδα. Θα συνεχίσει κανονικά να παραμένει αφεντικό, είτε είναι πρόεδρος της ΠΑΕ, είτε δεν συμμετέχει καν στο ΔΣ της ανώνυμης εταιρείας.

Ο διαπλεκόμενος κι όχι επιχειρηματίας δεν έχει ''πρόσωπο'' αν κλείνει ή εγκαταλείπει το μαγαζί που είναι κανάλι, εφημερίδα και ομάδα, μέσα τα οποία λειτουργούν ως μοχλός πίεσης στην εξουσία, στην κοινωνία.

Ο Αλαφούζος είναι παράγων στο δημόσιο βίο της χώρας. Με κανάλια, ραδιόφωνα, παπόρια, μπίζνες διάφορες. Αν αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, στην πραγματικότητα αρνείται το «ρόλο» που έχει αναπτύξει στην πολιτική, και όχι μόνο, σκηνή. Με μια άλλη κουβέντα ο Γιάννης Αλαφούζος είναι περισσότερο κοινωνικά, κι όχι οικονομικά και ποδοσφαιρικά, εγκλωβισμένος στον Παναθηναϊκό.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!!!